صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر كمیته اعزام ستاد اربعین حسینی اظهار كرد: تاكنون بیش از 2 میلیون و پنجاه هزار نفر در سامانه «سماح » جهت شركت در راهپیمایی اربعین حسینی ثبت نام كرده اند و حدود یك میلیون و 300 هزار نفر ثبت نام خود را قطعی كرده اند.

حجت الاسلام و المسلمین صحبت الله رحمانی، در مصاحبه با رادیو «اربعین» همچنین با بیان اینكه امسال زائرین اربعین حسینی از طریق بیمه «سامان »جهت شركت در این راهپیمایی بیمه شده اند در پاسخ به سوالی تاكید كرد گذرنامه كسانی كه مدت اعتبار آنها كمتر از 6 ماه است و یا مدت اعتبار آنها تمام شده است در این مدت اعتبار گذرنامه های آنها برای سفر به عراق جهت شركت در راهپیمایی اربعین حسینی تمدید می شود و بر روی آن مهر اعتبار اربعین حسینی خورده می شود.

وی همچنین تصریح كرد :كسانی كه در راهپیمایی اربعین حسین شركت می كنند نباید شش ماه از تاریخ آخرین واكسن كرونا آن ها گذشته باشد و در صورتی كه این اتفاق افتاده باشد باید دوز یادآور بزنند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا