معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، اظهار كرد : از امروز صبح«چهارشنبه 9 شهریورماه » مرزهای شلمچه و چذابه برای عبور زائران اربعین حسینی جهت تردد به عراق باز شده است و ما شاهد حركت روان زائرات از این دو مرز به سمت عتبات عالیات هستیم.
حیاتی، در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینكه تهدیدات لازم برای عبور روان ، آسان، ارزان و توأم با امنیت زائران ایرانی از این دو مرز اندیشیده شده است، افزود : خروج زائران اربعین حسینی از این دو مرز به سمت عراق نسبت به مدت مشابه آن در سال 1398 رشد چشمگیری داشته است.
این مقام مسئول در استانداری خوزستان با بیان اینكه چهارصد موكب در مرز شلمچه و سیصد موكب در مرز چذابه برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شده است، خاطر نشان: در مرز شلمچه 11 هزار متر مربع و در مرز چذابه ده هزار متر مربع ،سایه بان با توجه به گرمی هوا برای استراحت زائران نصب شده است.
حیاتی همچنین گفت : یك درمانگاه كامل و مجهز در مرز شلمچه برای ارائه خدمات به زائران وجود دارد و در مرز چذابه نیز به كمك ارتش یك درمانگاه صحرایی ایجاد كرده ایم.