هادی طحان نظیف، در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینكه امیدوارم ا این گردهمایی امیدبخش و وحدت آفرین امسال نیز به صورت باشكوه با حضور میلیونی زوار ایرانی و عراقی و دیگر كشورها برگزار شود، گفت : در همین جا لازم می دانم كه از میزبانی كریمان دولت عراق از زوار اربعین نیز حسینی تشكر و قدردانی كنم .
این عضو شورای نگهبان با بیان اینكه امیدوارم این اجتماع میلیونی زمینه بیش از پیش وحدت امت اسلام را فراهم كند ، خاطرنشان كرد : كسانی كه در این راهپیمایی شركت می كنند حتماً فرصت به وجود آمده را قدر بدانند، چرا كه این سفر ،سفری تربیتی سرشار از ممعنویت است .
سخنگوی شورای نگهبان با تاكید بر اینكه حاضران در این اجتماع بزرگ باید به شكل های مختلف راوی این حماسه باشتد و خاطرات خود را از حضور در این مراسم به دیگران منتقل كنند، تصریح كرد: انسان هر كاری برای امام حسین«ع» انجام دهد باز هم شرمنده است چون امام حسین«ع» همه چیز خود را در راه خدا ارائه كرد .
طحان نظیف همچنین با بیان اینكه راهپیمایی اربعین حسینی یك اعلام صریح وفاداری و ابراز ارادت به اهل بیت «ع»است در بخش پایانی صحبتهای خود با تقدیر از عملكرد رادیو اربعین افزود : این رادیو نقش خیلی موثر ای در كربلایی كردن و عاشورایی كردن دلها داشته و خداوند لطف بزرگی به دستاندركاران این رادیو داشته است كه آنها توانسته آند بخشی از زندگی خود را خالصانه در راستای تبیین اهمیت عاشورای حسینی و راهپیمایی اربعین قرار دهند.