صدای جمهوری اسلامی ایران

محمدكاظم آل صادق، گفت: در شهرهای مذهبی نجف، كربلا، كاظمین و سامرا همكاران ما در بخش كنسولی آماده خدمات‌دهی و راهنمایی زائران هستند.




در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان این‌كه فضای كشور عراق و فضای كشور خودمان به مرور در حال اربعینی شدن است و امیدوارم همه با معرفت وارد این میدان شویم، تصریح كرد: با توجه به گرمی هوا به زائران ایرانی توصیه می‌كنیم كه تا ان جا كه ممكن است سبك‌بار حركت كنند و در ساعات اولیه روز یا غروب كه هوا خنك‌تر است اقدام به راهپیمایی كنند.
وی با بیان این‌كه زائران اگر برایشان امكان پذیر است حتما مقداری آب با خود حمل كنند،ادامه داد: به افراد مسن و كسانی كه دارای بیماری زمینه‌ای هستند وهمچنین كودكان توصیه می‌شود كه انجام سفر به عتبات عالیات را به زمان دیگری موكول كنند.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با تاكید بر این‌كه از زائران می‌خواهیم كه حتما سفرشان را مدیریت كنند، ادامه داد: به دلیل كمی زیرساخت‌ها از زائران می‌خواهیم سفرشان را در این ایام و عتبات عالیات كوتاه كنند تا تعداد بیشتری فرصت بهره‌مندی معنوی از این سفر را داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین در عراق همچنین با اشاره به موضوع حمل و نقل زائران تصریح كرد: تلاش شده كه وسائل نقلیه برای جابه‌جایی زائران در مرزها مستقر شوند البته باز هم در این زمینه محدودیت‌هایی وجود دارد ولی ما باز هم تلاش كرده‌ایم تا در این حوزه نسبت به سال گذشته زائران با مشكلات كمتری روبه‌رو شوند.

آل صادق در ادامه گفت وگو با رادیو اربعین با تاكید بر این‌كه زائران عزیز هزینه‌ای برای سفر همراه خود داشته باشند، تصریح كرد: تلاش شده كه سفر اربعین سفری ارزان و مطمئن باشد ولی این سفر مجانی نیست و زائران حتما باید هزینه‌ای همراه خود داشته باشند.
سفیر ایران در عراق همچنین با بیان این‌كه سازمان‌های مختلف از جمله هلال‌احمر تلاش كرده است كه خدمات خوبی را به زائران ارائه دهند و در همین چارچوب در نقاط مختلف اربعین مستقر شده‌اند، اظهار كرد: در شهرهای مذهبی نجف، كربلا، كاظمین و حتی سامرا همكاران ما در بخش كنسولی آماده ارائه خدمات به زائران و راهنمایی آنها هستند.
وی همچنین با بیان این‌كه در تهیه آب، یخ و غذای زائران نیز تدابیری اندیشیده شده است، اظهار كرد: موكب‌های ایرانی و عراقی كم‌كم در حال آماده شدن هستند تا از زائران پذیرایی و استقبال كنند.

وی با تشكر از همكاری و همیاری مردم و دولت عراق در ارائه خدمات بهتر به زائرین اربعین حسینی ادامه داد: زائران در گیت‌های ورودی به عراق زائران بازرسی می‌شوند در همین چارچوب از زائران می‌خواهیم كه داروهای ممنوعه كه لیست آنها در رسانه‌ها اعلام شده همراه خود نداشته باشند تا خدایی ناكرده دچار مشكل نشوند.
رئیس ستاد اربعین در عراق با بیان این‌كه احتمالا در طی هفته جاری وزیر كشور برای انجام هماهنگی‌های بیشتر و بررسی روند ارائه خدمات به زائران و رایزنی با مقامات عراق به این كشور سفر می‌كنند در پاسخ به این سوال كه طبق برخی اخبار به نظر می‌رسد كه در گذرنامه برخی زائران در هنگام ورود به عراق مهر روادید زده نشده است و آیا این موضوع ممكن است باعث ایجاد مشكلاتی برای زائران شود تصریح كرد: در این ارتباط با دستگاه قضایی عراق صحبت كرده‌ایم و در این ارتباط قول همكاری داده‌اند. من از زائران تقاضا دارم كه هنگام ورود به عراق حتما گذرنامه خود را چك كنند تا مطمئن شوند كه در گذرنامه آنها مهر ورود خورده است چرا كه اگر این مهر در گذرنامه نخورده باشد در ایست بازرسی‌های بعدی در عراق دچار مشكل می‌شوند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌كه سال گذشته شاهد این بودیم كه نرخ كرایه‌ها در داخل عراق برای انتقال زائران متفاوت بود و بعضا قیمت‌هایی از زائران گرفته می‌شد كه بیش از حد متعارف بود، تصریح كرد: در این ارتباط با استاندارهای استان مرزی عراق صحبت كرده و از آنها درخواست كرده‌ایم كه تا آنجایی كه ممكن است در پلاكاردهایی قیمت جابه‌جایی تا شهرها را قید كنند و از طرف دیگر نظارت میدانی بیشتری بر روی قیمت وسائل حمل و نقل داشته باشند.
انتهای پیام

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا