صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر كمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مركزی اربعین جا به جایی مسافرین را اصلی ترین وظیفه كمیته متبوع اش برشمرد و افزود: 12 هزار اتوبوس عمومی را برای این سفر بسیج كرده ایم.

نفیسی در مصاحبه با رادیو اربعین گفت: «پاركینگ ها در مناطق مرزی توسعه داده شده است و محل آن ها تا نقطه صفر مرز توسط اتوبوس های درون شهری جا به جا خواهند شد.»
وی ادامه داد: «هزار دستگاه اتوبوس به صورت برون مرزی از پایانه های كشورمان تا كشور عراق مسافران را به كربلا اعزام خواهند كرد.»
نفیسی با اشاره به افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی نسبت به سال گذشته گفت: «از زائران می خواهیم از طریق وسایل نقلیه موجود در پایانه مشخص شده برای استان های خود سفر كنند.»
وی افزود: «ان شالله زوار در مباحث ترافیكی و با كمبود وسایل حمل و نقل عمومی مواجه نشوند و درخواست می كنیم زائران از پایانه های مرزی كه در پاسپورت ها مشخص شده است، خارج شوند.»
این گفت وگو با اجرای حمید عبیری روانه آنتن رادیو اربعین شد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا