صدای جمهوری اسلامی ایران

مجتبی خالدی گفت: تمام افرادی كه در این پیاده روی شركت می كنند، مواد غذایی را در زمان خودش استفاده كنند و مواد غذایی كه برای وعده غذایی قبل است، نخورند چون ممكن است دچار مسمویت های غذایی شوند.

مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس كشور در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به افزایش تردد زائران در عبور از مرزها گفت: روند عبور زائرین از مرزها دارد زیاد می شود و ما هم داریم تلاش می كنیم تا ارائه خدماتمان را موثرتر در خدمت زئرین اجرا كنیم. به همین خاطر در 24 ساعت گذشته در یكی از مرزهای ما فقط 10 هزار نفر از خدمات سلامتی استفاده كردند.

وی در رابطه با تصادفات جاده ای بیان داشت: مسئله ای كه در بعضی از جاده ها داریم می بینیم، تصادف خودروهایی است كه در این مسیر دارند تردد می كنند. امروز در محدوده كرمانشاه تصادفی افتاده بود و خوشبختانه فوتی نداشت و طبق آخرین اخبار وضعیت همه این افراد رضایت بخش است.

سخنگوی اورژانس كشور متذكر شد: در جاده هایی كه به سمت مرزهای خروجی كشور به سمت كشور عراق است، بار ترافیكی افزایش یافته و این صعه صدر و شكیبایی رانندگان را می طلبد و اینكه شتابزده رانندگی نكنند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت كنند و با توجه به عدم آشنایی به جاده ها خواهش می كنیم عموما در ساعاتی كه روز است تردد كنند.

وی افزود: خوشبختانه آلودگی گرد و غبار یك مقداری برطرف شده چون نگران بودیم برای رانندگانی كه دارند درمسیرهای به سمت مرزهای خروجی تردد می كنند.

خالدی با تاكید بر اینكه زائران غذاها را به صورت وعده ای مصرف كنند، گفت: تمام افرادی كه در این پیاده روی شركت می كنند، مواد غذایی را در زمان خودش استفاده كنند و مواد غذایی كه برای وعده غذایی قبل است، نخورند چون ممكن است دچار مسمویت های غذایی شوند و بعلاوه مصرف مایعات و لبنیات و شیر می تواند كمك كننده در این شرایط آلودگی هوا و گرد و غبار در مسیر تردد زائرین باشد.

وی در خصوص ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران تا زمان بازگشت همه زوار اطمینان خاطر داد و گفت: این اطمینان را به همه زائران می دهیم كه تا زمانیكه زائری از كشور عراق به سمت ایران برمی گردد تمام این خدمات متناسب با تعداد جمعیت، حتما برقرار خواهد بود.


مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا