صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس پلیس صدور گذرنامه با اشاره به اینكه روند صدور ویزا تا فردا تمدید شده است، گفت: ظرف یك ماه اخیر یك میلیون گذرنامه صادر شده است.

سرهنگ صمدی كه از پایانه مرزی مهران با شنونده های رادیو اربعین سخن می گفت، اظهار كرد: «از چند هفته گذشته ساز و كار صدور یك روزه گذرنامه را دیده بودیم و كسانیكه مدارك خود را به پلیس گذرنامه تحویل دادند، گذرنامه شان یك روزه صادر می شد.»
وی ادامه داد: «ظرف یك ماه اخیر یك میلیون گذرنامه صادر شده است؛ بخش عمده این آمار مربوط به گذرنامه هایی است كه مردم ابتدا به ساكن برای دریافت آن اقدام كردند.»
سرهنگ صمدی با اشاره به مدیریت صحیح سفر از سوی مردم در اربعین 96 گفت: «از روز گذشته روند بازگشت زوار آغاز شده است؛ خاصه از صبح امروز بازگشت زائران عزیز شدت بیشتری گرفته است و خروج زائرین اربعین رو به كاهش است.»
وی تصریح كرد: «بارها اعلام كرده ایم كه زوار برای خروج باید ویزای كشور مقابل را همراه داشته باشند؛ اما عده ای با تصور اینكه شاید در مرز ویزای خود را اخذ كنند، به مرزها مراجعه كرده بودند.»
سرهنگ صمدی گفت: «كسانیكه پاسپورت بدون ویزا داشته اند، در مرز مهران این ساز و كار فراهم است كه در صورت تمایل به دفتر كنسولی ایلام مراجعه كنند و اقدام به دریافت ویزا نمایند و از همان دفاتر گذرنامه های خود را دریافت كنند.»

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا