صدای جمهوری اسلامی ایران

محسن نظافتی اظهار داشت: صدور ویزاهای انفرادی جزو برگ های برنده امسال و یكی از عوامل بزرگ نظام دهی بود و كار خیلی خوبی بود كه انجام شد و به عنوان یكی از دستاوردها محسوب می شود.

محسن نظافتی، مدیر كل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به مدت زمان عملیات اربعین اظهار داشت: از اول شهریورماه كه ثبت نام را شروع كردیم تا به امروز كه بیستم آبان ماه است، نزدیك به 80 روز عملیاتی پر از تلاش بی وقفه و بدون تعطیلی و شبانه روزی كار انجام دادیم.

وی با اشاره به آسیب شناسی كه در سال گذشته بعد از اربعین شروع شد، یادآور شد: با حضور تمام مسئولین و دست اندركاران آسیب شناسی را انجام دادیم و اشكالاتی مشخص شد و از آن جمله بحثی كه به ما مرتبط بود ویزا بود بحث این بود كه ویزای مانیفستی علیرغم سرعت خوبی كه در صدور دارد ولی در هنگام رفت و برگشت خیلی اثر نامطلوبی را روی نانظمی مرز و همچنین در گیت های خروجی و ورودی دارد. جدایی های افراد كه در یك مانیفست هستند نگران كننده بود.

مدیر كل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت ادامه داد: با مسئولین در عراق چندین جلسه مذاكرات از طریق وزارت كشور، وزارت امور خارجه و دیگر دوستان صورت گرفت و به حمدالله پذیرفتند و ما هم باورمان نمی شد كه این كار را انجام می دهند چون واقعا صدور 2میلیون و 350 هزار تا روادید انفرادی كار سختی بود ولی با تمام افت و خیزهایی كه داشت این كار جزو برگ های برنده امسال و یكی از عوامل بزرگ نظام دهی بود و كار خیلی خوبی بود كه انجام شد و به عنوان یكی از دستاوردها محسوب می شود.

وی كارهای زیرساختی كه در مرزها انجام شده را به عنوان دستاورد دیگر برشمرد و گفت: جاده ها عریض شد، برق كشی صورت گرفت و آبرسانی كردند و امسال واقعا در ایران هم بخوبی می توانستید موكب های مردمی را ببینید و حتی در پیاده روی جاماندگان از اربعین از میدان امام حسین تا اربعین هم مردم درها خانه خود را باز گذاشته بودند عین ایلام و عراق و دقیقا فضای لب مرز را ما در مسیر راهپیمایی 14 كیلومتری داشتیم، یعنی اربعین دارد خودش را كم كم به عنوان یك حركت بزرگ در مقابل اسلامی كه تا به حال با دسیسه های غرب و اسرائیل و صهیونیست ها و تكفیری ها نشان داده می شود، رخ می نماید.

نظافتی تاكید كرد: اگر روی این مسئله كار رسانه ای برون مرزی شود، واقعا آثار تخریبی آنچه كه دشمن از اسلام به نمایش گذاشت را ان شاالله در اذحان مردم زایل خوهد كرد.

وی با اظهار به اینكه امسال در جمع بندی، مردم امتیاز بالاتری را نسبت به مسئولین را آوردند، تصریح كرد: چون مردم واقعا مدیریت كردند و مسئولین را قبول داشتند و گوش دادند از جمله مدیریت در زمان رفت و برگشت، مرزهای خروجی شان.

مدیر كل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت به یكی از اشكالاتی كه باید در اربعین 97 به آن توجه ویژه شود، اشاره و عنوان كرد: از ده تماس تلفنی و مصاحبه هایی كه در رادیو اربعین می شد، یكی از آنها به امور فرهنگی اربعین پرداخته می شد و این یكی از نقاط ضعف همه ما است یعنی آنقدر توجه به اینكه ماشین، موكب ، غذا و امثالهم است باید در سال بعد بنا را بر این بگذاریم كه همه اینها موجود است و برویم سراغ آنچه كه باید از اربعین برداشت كنیم و این نكته ای است كه باید در همه كمیته ها در راس خواسته ها قرار بگیرد و بعد به دیگر مسایل بپردازیم.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا