صدای جمهوری اسلامی ایران

سید روح الله فضلی در گفتگو با رادیو اربعین درباره قرارگاه دانشجویی و رسالت آن گفت: با توجه به دغدغه هایی كه در سال های گذشته در ستاد اربعین دانشگاهیان بود، بنا شد كه دانشجویان كشور را در قالب یك ساماندهی به سفرهای زیارتی و اربعین بفرستیم.

وی افزود: همچنین این قرارگاه موكب هایی را جهت راه اندازی، برپایی و خدمات به زوار خواهیم داشت. در این راستا یك ستاد مركزی در كشور با ریاست معاون فرهنگی وزارت علوم و دبیری بسیج دانشجویی راه اندازی شد كه در چارچوب قواعد ستاد اربعین ساماندهی داشت.
دبیر قرارگاه دانشجویی ستاد اربعین درباره این قرار خاطرنشان ساخت: این قرارگاه كارهای عملیاتی اربعین را ساماندهی می كند و در این راستا تعدادی موكب راه انداختیم كه در مسیر پیاده روی در عمود 757 موكب داریم كه بچه های دانشگاه امام صادق و هیئت میثاق با شهدا مدیریت آن را بر عهده گرفتند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا