سردار معصوم بیگی با تاكید بر توجه مردم به توصیه های پلیس، عنوان داشت: خیلی از این توصیه ها از طریق رادیو اربعین منعكس می شود.
سردار معصوم بیگی در گفتگو با رادیو اربعین با بیان اینكه در پلیس پیشگیری قرارگاهی را خاص اربعین طراحی و عملیاتی كرده ایم، گفت: طرح های مربوط به تامین محورهای مواصلاتی، پیشگیری از جرم، تامین امنیت پاركینگ ها، محل پارك خودروی زائرین، تامین امنیت از مبدا تا مرز جزو امور این قرارگاه است.
وی با تاكید بر توجه مردم به توصیه های پلیس، عنوان داشت: خیلی از این توصیه ها از طریق رادیو اربعین منعكس می شود. نكته دیگری كه تاكید می كنیم باید به آن توجه كنیم، این است كه زائرین حتما باید هم گذرنامه و هم ویزا داشته باشند زیرا بدون اینها امكان خروج از مرز وجود ندارد.
جانشین پلیس پیشگیری ناجا به خدمات این نیرو اشاره كرد و بیان داشت: توقف گاه هایی را نیز برای زائرین در مسیر پیش بینی كرده ایم كه به طور موقت، زائرین را اسكان بدهیم.