صدای جمهوری اسلامی ایران

حسینیان گفت: متاسفانه با تمام توصیه هایی كه كرده بودیم مبنی بر اینكه برای بچه ها و كهنسالان از گردن آویزهایی استفاده شود و بر روی آن آدرس و شماره تلفن نوشته شود اما این كار انجام نشد و امسال تعداد گمشدگان ما زیاد است.

میرمسعود حسینیان، سركنسول ایران در كربلا در گفتگو با رادیو اربعین، با بیان اینكه میلیون ها تن در كربلا حضور دارند، اظهار داشت: مواكب عزاداری در همه نقاط كربلا به گوش می رسد و موكب ها در پذیرایی از زائران، كم نمی گذارند و تمامی مواكب و درهای خانه های عراقی ها بر روی زائران باز است.

وی با اشاره به زوار ایرانی گفت: خیلی از زوار ایرانی، زیارت خود را كرده اند و در حال بازگشت به خاك ایران هستند. نزدیك به 2 میلیون نفر زائر ایرانی وارد ایران شده و تا الان بیش از 800 هزار نفر به كشور بازگشته اند.

سركنسول ایران در كربلا متذكر شد: با توجه به اینكه این تعداد جمعیت در روزهای كمی قصد بازگشت به كشور را دارند، علی رغم اینكه امكانات است اما زائران تحمل خود را بیشتر كنند. از جوانان درخواست می كنم كه در ابتدا اجازه دهند تا بزرگسالان سوار خودروها بشوند و به ایران برگردند.

حسینیان، ضمن یادآوری مجدد بر اینكه تنها مشكل موجود در عراق گم شدگان بی نشان است، اظهار داشت:متاسفانه با تمام توصیه هایی كه كرده بودیم مبنی بر اینكه برای بچه ها و كهنسالان از گردن آویزهایی استفاده شود و بر روی آن آدرس و شماره تلفن نوشته شود اما این كار انجام نشد و امسال تعداد گمشدگان ما زیاد است. البته این به معنای مفقود شدن نیست. طبق آمار تعداد 4هزار گمشده داشتیم و تعداد زیادی به خانواده هایشان باز گشته اند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا