صدای جمهوری اسلامی ایران

جعفرزاده گفت: تمام تلاش مان این بود كه پروازها ایمن باشد و این تاخیرات به دلیل نقص فنی جزئی بود. یك مشكل دیگری كه به وجود آمد به دلیل وضعیت بد جوی در بعضی از مناطق بود.

جعفرزاده، در مصاحبه با رادیو اربعین در خصوص بازگشت زائران گفت: در یك و دو روز گذشته برخی تاخیرات از نجف به تهران وجود داشت. باید گفت 240 پرواز در فرودگاه بین المللی امام خمینی انجام می شود كه از این تعداد، 60 پرواز رفت و برگشت اختصاص به اربعین دارد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی كشور افزود: امروز و فردا شاهد افزایش این پروازها خواهیم بود. بر اساس تدابیری كه اندیشیده شده است، قطعاً به مشكلات برنخواهیم خورد.

وی درباره تاخیرات در پروازها اظهار داشت: باید از زائرین عزیز عذرخواهی كنیم ولی به هر حال تمام تلاش مان این بود كه پروازها ایمن باشد و این تاخیرات به دلیل نقص فنی جزئی بود. یك مشكل دیگری كه به وجود آمد به دلیل وضعیت بد جوی در بعضی از مناطق بود؛ پروازها یمان از از بغداد و نجف از 17 فرودگاه كشور انجام شده است كه بعضی از مناطق مشكلات جوی داشتند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا