صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام، با اشاره به آمادگی این استان برای استقبال از زائرین اربعین حسینی اظهار كرد: از اربعین سال گذشته تا كنون در مسیر ایلام به مهران 26 كیلومتر بزرگراه ایجاد شده است.

احمد كرمی، در مصاحبه با رادیو «اربعین» با اشاره به اینكه ایلام یكی از نقاط پر تردد زائران اربعین حسینی جهت سفر به عراق است ،ادامه داد: بنابر دستور استاندار ایلام از ماه‌ها قبل ستاد اربعین در این استان تشكیل شده كه چندین كمیته زیر نظر آن فعالیت می كنند كه یكی از این كمیته‌ها، كمیته زیرساخت است .

وی با اشاره به برخی از اقدامات كمیته زیرساخت در ستاد اربعین استان ایلام اظهار كرد :در این مدت در زمینه احداث بزرگراه و ترمیم راههای اصلی اقدامات خوبی انجام شده چنانكه از سال گذشته تاكنون 26 كیلومتر در مسیر ایلام به مهران بزرگراه ایجاد شده است.

كرمی با بیان اینكه در 394 كیلومتر مسیر منتهی به مرز، فیبر نوری تعبیه شده است، گفت: نقاط حادثه خیز در این مسیر شناسایی شده و مشكلات تعداد زیادی از این نقاط رفع شده است.

وی در این مصاحبه همچنین به برخی از اقدامات صورت گرفته برای مجهز كردن پاركینگ ها برای استفاده بهتر زوار از آنها اشاره كرد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا