فرمانده مرزبانی استان خوزستان بیان كرد: روزانه بین 60 الی 70 نفر از مراجعین به مرزها را برگشت می دهیم زیرا ویزا را از جای دیگری كه قانونی نبوده اند، دریافت می كنند و در واقع ویزای جعلی دریافت كرده اند.
سردار عبدالله نظر پور فرمانده مرزبانی استان خوزستان در گفتگو با رادیو اربعین با اشاره به اینكه شروع اولیه زائرین به كربلا به راحتی و سهولت در حال انجام است، گفت: هر روز كه می گذرد، تعداد جمعیت برای زیارت بیشتر می شود و در مرز چزابه زائرینی كه از اهواز پیاده روی را شروع كردند در بین راه هستند و در چزابه و شلمچه مشكل خاصی از نظر تردد و عبور و مرور نداریم.
وی افزود: روزانه بین 60 الی 70 نفر از مراجعین به مرزها را برگشت می دهیم، زیرا ویزا را از جای دیگری كه قانونی نبوده اند دریافت می كنند و در واقع ویزای جعلی دریافت كرده اند و این افراد از استان هایی همچون بندرعباس و كرمان هستند. خواهشی كه از همه زائرین داریم، از محل های تعیین شده ویزا دریافت كنند تا مشكلی در این زمینه پیدا نكنند. همچنین تاكید می كنم تحت هیچ شرایطی، افراد بدون ویزا از مرزها عبور داده نخواهند شد.
فرمانده مرزبانی استان خوزستان از استقرار نیروهای امنیتی و اشراف آن ها در مرزها گفت و به پیاده روی زائرین از اهواز اشاره كرد و اظهار داشت: این زائرین كه یك گروه 30 هزار نفری هستند، از دو روز پیش راه افتادند و در حال حاضر در دشت آزادگان قرار دارند و با تمهیدات امنیتی در حال پیاده روی هستند و فردا به چزابه می رسند و همه برنامه ها برای استقبال از زائرین آماده است.