صدای جمهوری اسلامی ایران

نماینده آستان قدس رضوی در مجلس شورای اسلامی، تاكید كرد: امام حسین «ع» جان خود را فدا كردند تا مردم را از جهالت، سردرگمی و نادانی نجات دهند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن ملك محمدی، در مصاحبه با رادیو « اربعین» با اشاره به جایگاه اربعین در فرهنگ اسلامی خاطرنشان كرد: بزرگترین درس اربعین و قیام امام حسین (ع ) این است كه ما همواره در برابر طوفان تبلیغات دشمنان، حقیقت را مد نظر قرار دهیم و فرهنگ شهادت و ایثار را زنده نگه داریم .

وی با اشاره به تاثیرات راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی در زنده نگه داشتن اهداف قیام امام حسین علیه السلام افزود: در راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی، علاوه بر مسلمانان، افراد غیر مسلمان از آیین های مختلف برای آشنایی با حقیقت شركت می كنند و این حركت به نوعی زمینه سازی برای ظهور امام زمان عجل الله است.

ملك محمدی در بخش پایانی صحبت های خود با رادیو اربعین با تاكید بر اینكه امام حسین علیه السلام قیام كردند تا مردم را از جهالت، نادانی و دشمنی نجات دهند و در راه این هدف جان خود را فدا كردند، گفت: اربعین، به ما درس پیوند با ولایت، دل بستن به خدا و دل كندن از دنیا می دهد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا