صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس ستاد اربعین نیروهای مسلح گفت: عزیزان مسئول در حوزه اطلاعاتی و امنیتی به شكل 24 ساعته مشغول مراقبت و كنترل های لازم هستند و در عراق نیز كنترل ها خوب است.

سردار میراحمدی ضمن برقراری ارتباط زنده تلفنی با رادیو اربعین اظهار كرد: «تردد به شكلی قابل قبول در حال انجام است و تا كنون شاهد آمار پایینی هستیم كه زائران مدارك موجه و كامل در دست نداشته باشند.»

وی افزود: «جا دارد از زائرین و ملت شریف ایران بدلیل قانون مندی و التزام به رعیات قوانین و مقررات تشكر كنیم.»

سردار میراحمدی ادامه داد: «از منظر تسهیل عبور و مرور در جاده ها نیروی انتظامی و راهور در حال روان سازی جاده های منتهی به مرزها هستند و بار ترافیكی به سمت مهران از ایلام سنگین است اما مشكل حاد و خاصی وجود ندارد.»

رئیس ستاد اربعین نیروهای مسلح یادآور شد: «توفان شب گذشته مشكلاتی خاص ایجاد كرد و عزیزان بسیج، سپاه و نیروی انتظامی كمك به زائران را دغدغه اصلی دانستند تا زائرین در زیر باران نمانند.»

سردار میراحمدی گفت: «به عزیزان سپاه، ارتش و بسیج تاكید شده است كلیه ظرفیت و امكانات خود را در این محل به كار گیرند تا زائران كمتر اذیت شوند و خدمات مناسبی دریافت كنند.»

وی خاطرنشان كرد: «از نظر امنیتی مشكل خاصی وجود نداشته و عزیزان مسئول در حوزه اطلاعاتی و امنیتی به شكل 24 ساعته مشغول مراقبت و كنترل های لازم هستند و در عراق نیز كنترل ها خوب است و مشكل خاصی وجود ندارد.»

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا