صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه گفت: تاكنون یك میلیون و 600 هزار نفر ثبت نام كردند كه یك میلیون و 450 رواید صادر شده كه این تعداد نشان می دهد آمار روادید و صدورش علیرغم اینكه فشار در این یك هفته اخیر بوده، آمار خوبی بوده است.

مجتبی كریمی رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به نظارت بر كار دفاتر حج و زیارت گفت: در چند روز گذشته از خیلی از دفاتر سازمان حج و زیارت و هم از سفارتخانه و بعضی از مراكز صدور رواید كشور جمهوری عراق بازدید داشتیم. در این روزهای یك هفته مانده به اربعین، حجم بسیار بالایی از تقاضا ها را داریم و تاكنون یك میلیون و 600 هزار نفر از عزیزان مان ثبت نام كردند كه یك میلیون و 450 رواید صادر شده كه این تعداد نشان می دهد آمار روادید و صدورش علی رغم اینكه فشار در این یك هفته اخیر بوده خیلی آمار خوبی بوده است.

وی اظهار داشت: مدیركل حج و زیارت اعلام كردند كه صدور روادید در 15 استان 24 ساعته و در یكی دو استان 72 ساعته است و در بقیه استان ها 48 ساعته می باشد. البته این بدان مفهوم نیست كه وقتی مردم می روند حتما این اتفاق بیافتد، گاهی اوقات در بعضی از دفاتر متاسفانه كار طول می كشد.

كریمی افزود: با پیگیری هایی كه شد دیدیم كه در بعضی موارد یك دفتری بخاطر اینكه تعداد كمی گذرنامه تحویل گرفته، این گذرنامه ها را جمع كرده تا به حد معینی برسد و بعد ببرد و اقدام به گرفتن روادید كند و این كار باعث شده افرادی كه درخواست روادید عراق را كردند، دچار مشكل شوند و چندیم روز گذرنامه شان فقط در دفتر بماند. تبعا این را نمی توان گذاشت به حساب اینكه روند دارد بد انجام می شود.

وی به اعزام یك تیم از سفارت عراق به قم اشاره كرد و گفت: گزارشی رسید كه در قم آمار درخواست روادید بالاست و آمار صدور نسبت به درخواست روادید كمتر است. با مسئولین استان قم تماس حاصل شد و تائید كردند، تیمی را از سفارت عراق به آنجا فرستاده شد و معاون استاندار، دیروز طی تماسی گفتند كه اوضاع به حالت عادی باز گشته است.

رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه با معرفی یك سایت به منظور آشنایی با داروهای ممنوعه در عراق، عنوان كرد: زائرانن در ارتباط با مراقبت از اجناسی است كه می خواهند وارد كشور عراق كنند مانند داروهایی كه مصرف می كنند ولی بردن آن ها به عراق جرم تلقی می شود، از همكارانم در وزارت امور خارجه خواهش كردم تا لیست داروها را در سایت بگذارند تا عزیزان بروند و مراجعه كنند بینند كدام داروها غیر مجاز است و همراه خود نبرند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا