صدای جمهوری اسلامی ایران

تولیت آستان قدس رضوی گفت: در اربعین مهم بحث اجتماع نیست بلكه مهم بحث دلدادگی و عشق و محبت است كه همه اینها ریشه در محبت و شناخت دارد.

حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با بیان اینكه اربعین نماد و نمودی است كه عاشورا برای همه عصر ها و همه نسل ها بماند، تاكید كرد: امروز بهترین جلوه و شكوه اربعین در این راهپیمایی عظیم و بی نظیر است كه با حضور همه گویش ها، همه اقلیم ها، از جای جای عالم در نقطه ای كه بر روی كره زمین، بی نظیر است، جمع شده اند.

وی با ذكر اینكه مهم بحث اجتماع نیست بلكه مهم بحث دلدادگی و عشق و محبت است كه همه اینها ریشه در محبت و شناخت دارد، تصریح كرد: یعنی زوار وقتی به كربلا می آیند، همراه با خودشان و هر گام شان یك سخن و پیامی را دارند. یك پیام دلدادگی به ابی عبدالله دارند كه آن پیام عشق ورزیدن و دلدادگی و لبیك یا حسین (ع) است.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین یك پیام به همه كسانی است كه در این مسیر قرار دارند و در مسیر ابی عبدالله (ع) قرار دارند و این پیام همدلی و همراهی و همكاری است كه انسان در كربلا تفاوت بین میزبان و میهمان را نمی داند، اگرچه به توصیه مقام معظم رهبری، میزبان حقیقی مردم عراق هستند ولی ایرانی ها و همه كشورها به عراقی ها در میزبانی و ارائه دادن خدمات به زوار كمك می كنند.

وی با اظهار بر اینكه امكان انعكاس همه آنچه كه در اربعین می گذرد، وجود ندارد، بیان داشت: شما بخشی و جلوه ای از آن را می توانید منعكس كنید. هیچ فیلمی، هیچ تصویر و گفته ای نمی تواند آن عشق و دلدادگی كه ما به چشم دیدیم درمحل عبور زائران به كربلا نمایش دهد.

آیت الله رئیسی افزود: هیچ دولت و جریان سیاسی و حزبی نمی تواند، چنین اجتماعی را شكل دهد، فقط بصیرت مردم، عشق ورزیدن مردم و دست قدرت الهی است كه امروز در عاشورا و در اربعین جلوه گر شده و این جمعیت را گرد هم آورده است. علاوه بر این، جامانده های اربعین كه در بلاد و شهرها هستند، آن ها نیز دلشان آنجاست.

وی به پیام دیگری از راهپیمایان اربعین حسینی اشاره كرد و گفت: یك جبهه متحد مقاومت، علیه استكبار جهانی و دشمنان تشكیل شده و پیام دیگر اربعینیان این است كه ما اینجا بر زبانمان لبیك یا حسین است و می خواهیم به همه دشمنان ابی عبدالله (ع) بگوییم ما در صحنه هستیم. پیام مهمی كه رسانه های دنیا آن را بایكوت كردند و نمی خواهند این پیام شنیده شود، ولی این پیام جای خودش را بازكرده و باز خواهد كرد همچنان كه شهادت ابی عبدالله (ع)، جای خودش را در عالم باز كرد. اینها می خواستند عاشورا، پایان عاشورائیان باشد اما شد آغاز.

تولیت آستان قدس رضوی با اظهار بر اینكه عاشورا همانند تولد است، اظهار داشت: تا زمین، زمین است و زمان، زمان، قرار است عاشورا منشا یك تحول در عالم شود و این اتفاقی است كه زمینه هایش ایجاد شده و انشاالله زمینه ظهور منجی عالم بشریت را این اجتماع ایجاد خواهد كرد.

وی در خاتمه درباره برپا بودن موكب های آستان قدس رضوی در خاك عراق، گفت: چون اكثر قریب به اتفاق موكب ها و ایستگاه های اسكان و تغذیه در عراق بعد از اربعین یعنی تا فردا شب تقریبا كارشان را خاتمه می دهند، اعلام می كنم آن دسته از ایستگاه هایی كه با عنوان آستان قدس رضوی است قرار است تا دو الی سه روز بعد از اربعین كارشان ادامه پیدا كند تا در برگشت زائرین دچار مشكل نشوند.

آیت الله رئیسی خاطر نشان شد: ما در نقاط مرزی همانند میرجاه، آستارا، بازرگان، مهران، شلمچه، خسروی، كربلا، سامرا و كاظمین موكب هایی را داریم و قرار است بیمارستان صحرایی آستان قدس به همراه تمامی موكب ها تا بعد ازاربعین فعالیت داشته باشند و به زائرین خدمت رسانی كنند.


مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا