علی كاظمی منش در رادیو اربعین اعلام كرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده و تدارك ویژه برای زائران اربعین حسینی 876 قطار با ظرفیت 445 هزار صندلی در این ایام مسافران را جابجا می كنند.
علی كاظمی منش مدیر كل مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران در رادیو اربعین گفت: به لطف خدا و تلاش همكاران راه آهن امسال فعالیت ها و برنامه های خوبی پیش بینی شده و از 15 مهرماه تا 30مهرماه برنامه ریزی داشتیم تا 876 قطار با ظرفیت 445 هزار صندلی در این بازه زمانی زائران اربعین حسینی را جابجا كنند كه این میزان صندلی ایجادی نسبت به ظرفیتی كه سال گذشته ایجاد شده بود حدود 50 درصد رشد داشته است .
وی افزود: قطارها به مقصد اهواز و خرمشهر را از مبادی مختلف داریم و همچنین برخی قطارها به كرمانشاه و همدان در رفت و برگشت هستند.
كاظمی منش درخصوص نرخ بلیط حمل و نقل ریلی گفت: قیمت بلیط ها بر اساس مسیرها و تنوع قطارها متفاوت است و مسافران زائر می توانند در تهران از سامانه 5149 و در استان ها با شماره 0215149 از موجودی بلیط قیمت و ساعت حركت و ایستگاه ها مطلع شوند.
مدیر كل مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: از چهارشنبه هفته گذشته، فروش بلیط قطار ها هم با امكان مراجعه حضوری و هم خرید اینترنتی آغاز شده و با توجه به حجم مراجعه و اتمام بلیط برای برخی زمان ها در تلاش هستیم ظرفیت دوباره پیش بینی شود تا برای زائران ظرفیت بیشتری تدارك ببینیم.