صدای جمهوری اسلامی ایران

جانشین رئیس ستاد اجرایی حمل‌ونقل اتحادیه اتوبوسرانی‌های كشور در ارتباط با رادیو اربعین از تصویب مبلغ 3هزار تومان به عنوان هزینه جابجایی زائران از پاركینگ ها به نقطه صفر مرزری خبر داد.

اسماعیل كاویانی جانشین رئیس ستاد اجرایی حمل‌ونقل اتحادیه اتوبوس‌رانی‌های كشور در رادیو اربعین گفت: جابجایی زائران در دو بخش در نظر گرفته شده كه بخش اول مربوط به شهرهای مبدا تا شهرهای مرزی است و بخش دوم از شهرهای مرزی تا نقطه صفر مرزی است كه جانشین ستاد اجرایی حمل‌ونقل اتحادیه اتوبوسرانی‌های كشور بخش دوم را برعهده دارد.

وی افزود: امسال با بازگشایی مرز خسروی برنامه ریزی های بیشتری برای جابجایی زائران داشته ایم و 2500 دستگاه اتوبوس از 40 شهر تدارك دیده شده و از 13 مهرماه در مرزها آماده خدمت رسانی هستند.

كاویانی خاطرنشان كرد: با توجه به اینكه در خوزستان راهپیمایی اربعین نسبت به دیگر شهرها زودتر آغاز می شود ناوگان حمل و نقل در این بخش از چند روز گذشته مشغول خدمت شده و نرخ قیمت ها هم با تصویب ستاد اربعین به ازای هر نفر 3 هزار تومان تا نقطه صفر مرزی در نظر گرفته شده و دریافت مبلغ بیشتر، تخطی است و برخورد انتظامی می شود و همچنین با هماهنگی با وزارت ارتباطات متعاقبا شماره برای اعلام تخلفات اعلام می شود.

جانشین رئیس ستاد اجرایی حمل‌ونقل اتحادیه اتوبوسرانی‌های كشور در خصوص وضعیت حمل و نقل از مرزها تا كربلا گفت: ماشین های رایگان عراقی به طور خیلی محدود در مرزها مستقر هستند و وزارت نقلیه عراق هم ماشین هایی را در نظر گرفته اند كه به زودی قیمت نهایی كرایه آن ها اعلام می شود اما حمل و نقل كشور ما نیز به طور كمكی در مرزها خودروهایی را دپو كرده تا در صورت نیاز در بخش حمل و نقل كشور عراق قرار گیرد و با توجه به عدم استقبال طرف عراقی ما كمتر می توانیم در این بخش ورود كنیم.

وی درباره نرخ كرایه ماشین های ایرانی نیز گفت: خودروهای محدودی هم كه در مرزها مستقر شده اند به ازای هر 50 كیلومتر 10هزارتومان دریافت می كنند كه با توجه با اینكه از مرز مهران تا كربلا 3 مقطع داریم و برخی معابر عراق استاندارد نیست باید به زائران خاطرنشان كرد كه حمل و نقل تركیبی است و علاوه بر خودرو ایرانی در دو مقطع دیگر اتوبوس شهری عراق و ماشین یگان نظامی هستند كه اگر با ماشین های كمكی باشد بین 10 تا 15 هزار تومان در هر مقطع است.

كاویانی به زائران توصیه كرد تا حتما ارز خارجی و پول عراقی و دینار همراه داشته باشند تا دچار مشكل نشوند.

وی افزود: امسال پیش بینی بیش از 3 میلیون زائر شده است پس توصیه می شود سفرها را به روزهای پایانی موكول نكنند تا مسئولان امكان خدمات رسانی بهتری داشته و بتوانند پاسخگوی آن ها باشند.

جانشین رئیس ستاد اجرایی حمل‌ونقل اتحادیه اتوبوسرانی‌های كشور در خصوص تردد خودروهای شخصی نیز گفت: بحث تردد با خودرو شخصی در ستاد اربعین مطرح شده است اما امكانات كشور عراق محدود است و مرز خسروی و شلمچه جایگزین مهران برای تردد خودروهای شخصی شده است ولی با وجود محدودیت ساعت تردد در مرز خسروی، باز هم مرز مهران با حجم مراجعه مواجه خواهد شد.

كاویانی همچنین از اعزام تعدادی از رانندگان به داخل كشور عراق خبر داد و گفت: در جهت تسهیل در تردد زوار در داخل كشور عراق، ناوگان حمل و نقل كشورمان نیز به كمك این بخش آمده است.

رئیس ستاد اجرایی حمل‌ونقل اتحادیه اتوبوسرانی‌های كشور با تاكید بر اینكه برخی اتوبوس ها با طی مسیر های 1500 كیلومتری برای ارائه خدمت به مرزها آمده اند و دریافت هزینه از مردم در حقیقت جبران برخی از این تلاش ها است، بیان كرد: بر اساس مصوبه ستاد مركزی اربعین حسینی سقف كرایه اتوبوس ها برای جابه جایی هر نفر از پاركینگ تا مرز، مبلغ 2 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا