دبیر كمیته زیرساخت ستاد اربعین گفت: زائران بعد از پارك خودروها بدون هیچ مسئله و حادثه خاصی مراجعه كنند و خودروی خود را تحویل بگیرند.
مجید عبداللهی دبیر كمیته زیرساخت ستاد اربعین در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به افزایش كیفیت و ارائه خدمات رفاهی پاركینگ خودروهای شخصی گفت: امسال 440 هكتار پاركینگ خودروهای شخصی در مرزهای مجاز اربعین ایجاد شده است.
وی افزود: هر یك از پاركینگ ها متولیان مشخصی دارند و موظف به تأمین امنیت خودروهای پارك شده و بیمه آن ها هستند و این اطمینان خاطری را به زائران خواهد داد كه بعد از پارك خودروها بدون مسئله و حادثه خاصی مراجعه كنند و خودروی خود را تحویل بگیرند.
دبیر كمیته زیرساخت ستاد اربعین از ارائه خدمات رفاهی در پاركینگ خودروها خبرداد و گفت: كیفیت و سطح زیرساخت های پاركینگ ها در چهار مرز خسروی، مهران، شلمچه و چزابه بهبود یافته است.
عبداللهی یادآور شد: امسال فضای پاركینگ ها به گونه ای طراحی شده كه زائران بتوانند خودروی پارك شده خود را به راحتی پیدا كنند، ما در این راستا پاركینگ مهران را به چهار بخش تقسیم كردیم و كلیه تیرهای برق نصب شده در پاركینگ ها نشانه گذاری شده هستند.
این مقام مسئول با بیان اینكه سیاست جدی امسال ستاد اربعین بر ایمن سازی راه های مواصلاتی منتهی به مرز است، گفت: خط كشی معابر و راه ها انجام شده و حدود 40 كیلومتر گاردریل نیز در جاده ها نصب شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت های آب و برق، بیان كرد: پایدارسازی خدمات و تقویت شبكه آب و برق و همچنین كنترل كیفی آب در دستور كار قرار گرفته است.
دبیر كمیته زیرساخت ستاد اربعین همچنین از پیش بینی استقرار تانكرهای سیار آب در شرایط اضطراری و افزایش جمعیت خبرداد و گفت: آزمایشگاه های سیار در مرزهای مجاز مستقر خواهند بود و آب مصرفی زائران در روز را كنترل كیفی خواهند كرد. علاوه براین، آب بسته بندی نیز پیش بینی شده و 300 هزار بسته آب جرعه ای و كیسه ای در مرزها قابلیت تولید خواهند داشت.
عبداللهی در پایان مطلب یادآور شد: نرخ پاركینگ خودروی شخصی در سال گذشته 25 هزار تومان بود و امسال هم هیچ افزایش نرخی نسبت به سال گذشته اعمال نخواهد شد.