حیدری با اشاره به اینكه در مجموع 1800 نیرو به عراق اعزام می شوند، گفت: این نیروها شامل پزشكان متخصص، عمومی، پرستاران، اورژانس، فوریت ها، دارویی، كارشناس ها، آزمایشگاه و بهداشت است.
حیدری دبیر كمیته امداد و نجات ستاد مركزی اربعین حسینی در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین اظهار داشت: پیش بینی می كنیم با توجه به لغو روادید بین دو كشور ایران و عراق و شرایطی كه الان حاكم است، امسال شاهد افزایش تعداد زائران اربعین باشیم.
وی افزود: پیش بینی ما این است كه 4 میلیون نفر زائر اربعین از كشورمان داشته باشیم كه از این افراد تعدادی كهنسال، خردسال و افرادی نیز دارای بیماری خاص هستند.
دبیر كمیته امداد و نجات ستاد مركزی اربعین حسینی با بیان اینكه در اربعین با پدیده تجمعات انبوه مواجه هستیم، یادآو شد: در تجمعات انبوه احتمال سرایت بیماری افزایش پیدا می كند. امسال سعی كردیم تا برنامه ریزی مان را به گونه ای پیش ببریم كه زائران در هر نقطه ای در نجف، كربلا، بین نجف و كربلا، كاظمین، سامرا و سید محمد كه عمده ترددهای زائران است، به خدمات ما دسترسی راحتی را داشته باشند.
وی با اعلام این خبر كه امروز (جمعه) اولین تیم كمیته امداد و نجات به عراق اعزام می شود، گفت: امروز 254 نفر ساعت 9 به وقت محلی به سمت نجف پرواز دارند و بعد از دو روز انجام زیارت، در نجف و در درمانگاه های صحن حضرت زهرا (س)، درمانگاه هتل نباء، درمانگاه ام القری و مسجد كوفه مستقر می شوند. همچنین در منطقه ای در روبه روی دریاچه كه محل تجمع زائران ایرانی است، حضور خواهند داشت.
حیدری افزود: در بین راه نجف تا كربلا نیز در عمودهای 181، 300، 600، 777،707، 790، 1070، 1080، 11120، 1137، 1400 درمانگاه و پایگاه های درمانی داریم كه زائران می توانند در بین راه نجف و كربلا به اینها مراجعه كند.
وی به شهر كربلا اشاره و عنوان كرد: ما سعی كردیم در داخل كربلا تمام اضلاعی كه به حرم های مطهر منتهی می شوند و بین الحرمین را پوشش دهیم از جمله شمال حرم حضرت ابوالفضل (ع) درمانگاه هتل الماس شرق، باب القبله حضرت ابوالفضل (ع)، باب القبله حضرت حسین (ع)، پارك الحسین (ع)، بیمارستان الحسین (ع)، چادر عتبه، چادر هلال و 15 جای دیگر.
دبیر كمیته امداد و نجات ستاد مركزی اربعین حسینی بیان كرد: در حله یك چند راهی است و افرادی كه از بغداد یا شلمچه و مهران می آیند در این مكان تصمیم می گیرند كه به نجف بروند یا كربلا. این محل شلوغ و جاده ها باریك است و سوانح رانندگی در این مكان زیاد است. دو اتوبوس آمبولانسی، دو آمبولانس و یك تیم امدادی در آنجا مستقر كردیم.
وی همچنین افزود: در كاظمین سه پایگاه، در سامرا یك پایگاه، در سید محمد و بلد هم یك پایگاه داریم. محور خسروی هم كه باز شده یك پایگاه در خانقین و یك پایگاه در ورودی بغداد داریم.
حیدری با اشاره به اینكه در مجموع 1800 نیرو به عراق اعزام می شوند، گفت: این نیروها شامل پزشكان متخصص، عمومی، پرستاران، اورژانس، فوریت ها، دارویی، كارشناس ها، آزمایشگاه و بهداشت است. از طرفی در حدود 160 تن دارو ارسال كردیم كه این دارو ها در پایگاه ها مستقر شده است. 44 دستگاه آمبولانس معمولی و 8 دستگاه اتوبوس آمبولانسی را هم به عراق اعزام كردیم.
وی با اعلام این خبر كه از روز دوشنبه تمامی درمانگاه های ما آماده پذیرش زائران هستند، عنوان كرد: از هشتم صفر یعنی از روز دوشنبه تمامی درمانگاه های ما در مناطق ذكر شده خدمات خودشان را تا 21 صفر ارائه می كنند. 21 صفر بخشی از این پایگاه ها بسته می شود و یك تیم پشتیبانی 21 صفر اعزام می كنیم و بخشی از این پایگاه ها را تا پایان صفر مستقر و سرپا نگه می داریم.