حیدری گفت: بیماران دیابتی برای پیشگیری از زخم های دیابتی از پیاده روی های طولانی در مسیر اربعین حسینی اجتناب كنند.
دكتر علی حیدری رئیس مركز پزشكی حج و زیارت و دبیر كمیته امداد و نجات ستاد مركزی اربعین گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بر اساس وظایف ذاتی خود در تمام تجمعات انبوه حضور دارد و در اربعین حسینی نیز از همه ظرفیت و توان خود استفاده می كند.
وی افزود: همه درمانگاه های ما در نجف اشرف، كربلا پایگاه امدادی ما در حله، كاظمین، سامرا و سید محمد فعال شده و خدمات رایگان به زائران ارائه می دهد.
حیدری از اعزام 1800 نیرو اعم از پزشك و متخصص، پرستار، فوریت، پزشكان عمومی، كارشناس آزمایشگاه و بهداشت و داروسازی به عراق خبرداد و گفت: 44 دستگاه آمبولانس معمولی و هشت دستگاه اتوبوس آمبولانسی در شهرهای مختلف عراق مستقر شده اند.
رئیس مركز پزشكی حج و زیارت مطرح كرد: پیشنهاد و توصیه ما به زائرانی كه نیازمند دیالیز هستند این است كه در ایام اربعین سفر نكنند و در طول سال سفر كنند، چراكه تعداد دستگاه های دیالیز در عراق بسیار محدود است و توسط خود بیماران دیالیزی عراقی اشغال می شود.
دبیر كمیته امداد و نجات ستاد مركزی اربعین همچنین به بیماران دیابتی نیز توصیه كرد: بیماران انسولینی در اثر پیاده روی دچار افت قند می شوند و دسته دوم بیماران قندی هم از انسولین مصرف نمی كنند. این بیماران قبل از سفر برنامه داروهای دیالیز خود را تنظیم كنند و به اندازه كافی انسولین داشته باشند و برای پیشگیری از زخم های دیابتی از پیاده روی های طولانی اجتناب كنند.