صدای جمهوری اسلامی ایران

سلمان زاده تاكید كرد: طبق اعلامی كه وزارت نفت به ما داشته، ذخایر كافی در تمام استان های مورد نظر وجود دارد و پیش بینی شده و هیچ گزارشی مبنی بر وجود مشكل از بابت سوخت تا به حال دریافت نكرده ایم.

سلمان زاده دبیر كمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مركزی اربعین در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به اینكه امسال اربعین متفاوتی با سال گذشته داشته ایم، تصریح كرد: آمارها نشان می دهد كه تا به امروز در حدود 2.5 برابر ایام مشابه سال گذشته خروج زائران ایرانی را داشته ایم و به همین میزان تمام خدمات حمل و نقلی و سوخت كه در حوزه ما هست، افزایش پیدا كرده است.

وی ابراز داشت: خوشبختانه گزارشاتی كه در حوزه حمل و نقل عمومی داخل كشور داریم نشان می دهد تا این لحظه مشكلی پیش نیامده و كم و كاستی را نداشته ایم. البته طبیعتا ممكن است در سایر مقاصد كشور محدودیت هایی به وجود آمده باشد چون بخش قابل توجهی از این ناوگان درگیر جا به جایی زائران به مرزها بودند.

دبیر كمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مركزی اربعین خاطر نشان شد: امیدواریم طی روزهای آینده كه بازگشت زائران انجام خواهد شد، این روند، روند منطقی را طی كند و زائران سفرهایشان را توزیع كنند تا ما بتوانیم خدمات بهتری را در این حوزه ارائه دهیم.

وی در رابطه با سوخت و تامین آن گفت: تمام پیش بینی های لازم برای تمام جایگاه های مسیر و حتی ناوگان و اتوبوس هایی كه به طرف عراق اعزام شدند، انجام شده و سوخت هایشان نیز تامین شده است.

سلمان زاده تاكید كرد: طبق اعلامی كه وزارت نفت به ما داشته، ذخایر كافی در تمام استان های مورد نظر وجود دارد و پیش بینی شده و هیچ گزارشی مبنی بر وجود مشكل از بابت سوخت تا به حال دریافت نكرده ایم.

وی در خصوص حمل و نقل زائران در عراق نیز گفت: به خاطر استقبال زیاد مشتاقان امام حسین (ع) طرف عراقی نتوانست آن طور كه باید و شاید پاسخگوی زائران ما باشد. ما نیز تلاش كردیم تعدادی از اتوبوس هایمان را به خاك عراق اعزام كنیم. بخشی اعزام شده و بخشی هم در حال اعزام است تا بتوانیم در خدمات رسانی در داخل عراق به دولت عراق كمك كنیم.

دبیر كمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مركزی اربعین در خاتمه به افرادی كه قصد سفر به جز مرزها را دارند، توصیه كرد: از هموطنانی كه غیر از مرزها قصد سفر دارند توصیه می كنم اگر سفر ضروری با ناوگان عمومی ندارند این سفر را به تاخیر بیندازند تا ما بتوانیم حداكثر ظرفیت مان را در مرزها به كار گیریم.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا