صدای جمهوری اسلامی ایران

حجت الاسلام شاه آبادی برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی را معجزه الهی دانست و گفت: معجزه ای كه اكنون اتفاق افتاده بسیار بزرگ است، هروقت دل های همه مردم به یك سمت و سو مجتمع شود، این بدون تردید اراده خدا است.

حجت الاسلام والمسلمین سعید شاه آبادی كارشناس مذهبی و رئیس موسسه غدیر شناسی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی را معجزه الهی دانست و گفت: راهپیمایی اربعین اتفاق بزرگی است، این حادثه عظیمی كه دل میلیون ها انسان را علاقه مند كرده تا عزم سفر كنند و با پای پیاده به كربلای معلی و زیارتگاه حضرت اباعبدالله (ع) و شهدای كربلا مشرف شوند، یك معجزه بی نظیر الهی است.

وی افزود: معجزه ای كه اكنون اتفاق افتاده بسیار بزرگتر از معجزاتی است كه در زمان پیامبران می افتاده است. چه كسی می توانست میلیون ها انسان را از سرتاسر دنیا اینطور بسیج و گسیل كند و اینها عزم پیاده روی كنند. هروقت دل های همه مردم به یك سمت و سو مجتمع شود، این بدون تردید اراده خدا است.

رئیس موسسه غدیر شناسی تاكید كرد: قدرت هیچ انسانی نیست در روی كره زمین كه این طور دل ها را بسیج و مشتاق كنند. وقتی این اشتیاق اتفاق می افتد باید تردید نكنیم كه خداوند عزم و اراده اش بر این تعلق گرفته است كه یك اتفاق و انقلاب بزرگ را بیافریند.

وی متذكر شد: این معجزه بزرگ خدا را غنیمت بشماریم و امید داشته باشیم حادثه های بسیار خوب و ارزشمندی در طی این جریان پیاده روی كربلا اتفاق خواهد افتاد.

حجت الاسلام شاه آبادی یكی از بركات راهپیمایی اربعین حسینی را اتحاد دانست و اظهار كرد: با تدبر در این نكته كه دشمنان اختلاف بین مسلمانان را می خواهند و تمام تلاش شان و قوای خود در این مسیر به كار می گیرند كه هرچه بتوانند در امت اسلام تفرقه افكنی كنند و در سال های گذشته هم خیلی موفق به این اتفاق شدند. اسلامی كه پیام برادری می دهد، اسلامی كه «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا» می گوید، اسلامی كه پیامبرش حداقل دو بار عقد اخوت برقرار كرد، چرا باید در این اسلام و در این مكتبی كه همه اش پیام وحدت داشته است از آغاز تشكیل این مكتب تا الان، این همه جنگ و كشتار و خونریزی باشد. جز این نیست كه دشمن فهمیده اگر بخواهد این اسلام را از جلوی پای خودش به عنوان یك مخالف استكبار بردارد تنها راهش تفرقه افكنی است.

وی با تاكید بر اینكه هركسی كه پیرو پیامبر است و هركسی كه خودش را طرفدار این مكتب می داند، برای دفاع از این مكتب باید پیام وحدت را به دنیا منتشر كند، گفت: اجازه ندهیم دشمن آنقدر در اندرونی ما اختلاف افكنی كند، راه های اختلاف افكنی را ببندیم. ایران و عراق، شیعه و سنی، همه امت اسلام یك پیكر واحد در مقابل استكبار و در مقابل دشمنان اسلام هستیم و وقتی این وحدت برقرار شود موفقیت قطعی است.

این كارشناس مذهبی خاطر نشان شد: قدرت فقط در سایه برادری، اتحاد و اخوت است و محور این اتحاد و قوت و برادری سیدالشهدا (ع) است كه حب الحسین یجمعنا. و ان شالله این اتفاق بزرگ در سال های اخیر به یك اتفاق اساسی ظهور حضرت حجت (عج) منجر و منتهی خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا