صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت از برگزاری كنفرانس خبری دو ساعته با حضور رهبران جهادی خبرداد و گفت: این كنفرانس از شبكه های داخلی و برون مرزی و با موضوع بررسی آخرین تحولات منطقه ای برگزار می شود.

محمد سالاریان زاده دبیر چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت در مصاحبه تلفنی با رادیو اربعین گفت: چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت امشب رأس ساعت 18 در مركز همایش های دامغان با هدف تجلیل از مقام شامخ شهدا و مبارزان كشورهای اسلامی با استكبار برگزار می شود.

وی افزود: این همایش با حضور 180 اندیشمند، فرهیخته و مبارزان گروه های جهادی و خانواده شیخ زكزاكی و مبارزان یمن و سوریه و عراق و با سخنرانی دكتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد ضمن اینكه شركت در این همایش برای عموم مردم آزاد است.

دبیر چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت همچنین از برگزاری كنفرانس خبری دو ساعته با حضور رهبران جهادی خبرداد و گفت: این كنفرانس خبری از شبكه های داخلی و برون مرزی و با موضوع بررسی آخرین تحولات منطقه ای برگزار می شود.

سالاریان زاده یادآور شد: در این همایش از مبارزانی كه در داخل ایران با سلاح علم، قلم و كارآفرینی به جنگ اقتصادی رفته اند تقدیر خواهد شد.

دبیر چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت با بیان اینكه این اجلاسیه به موضوع هجرت نیز می پردازد گفت: هجرت جزو ادبیات دینی و انقلابی ماست و به دستاوردهای آن پرداخته می شود.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا