معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: آئین خطبه خوانی شب شهادت با سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی و مرثیه سرایی حاج احمد واعظی بعد از نماز مغرب برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین حسین شریعتی نژاد معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در مصاحبه با رادیو اربعین با اعلام برنامه های امشب و فردا در حرم مطهر رضوی گفت: هم اكنون مراسم گردهمایی مسئولان كاروان های پیاده در حال برگزاری است.
وی افزود: زائران بعد از نماز ظهر امروز از سخنرانی حجت الاسلام آل هاشم و مرثیه سرایی حاج حیدرزاده بهره مند خواهد شد و آئین خطبه خوانی شب شهادت با سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی و مرثیه سرایی حاج احمد واعظی بعد از نماز مغرب برگزار می شود.
معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی ادامه داد: همزمان با برگزاری مراسم خطبه خوانی، برنامه ای در رواق امام خمینی (ره) با سخنرانی دكتر رفیعی و مرثیه سرایی سلحشور و صابر خراسانی اجرا می شود.
این مقام مسئول از اجتماع آذری زبانان در ساعت 20 امشب و برگزاری محفل انس با قرآن كریم در رواق امام خمینی (ره) تا ساعت 24 امشب خبرداد و گفت: برنامه شهادت نامه خوانی امام رضا (ع) در روز شهادت امام رضا (ع) با بیانات آیت الله علم الهدی و مرثیه سرایی امیر عارف برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین حسین شریعتی نژاد یادآور شد: مراسم شام غریبان امام رضا (ع) بعد نماز مغرب و عشاء با حركت خادمان از خیابان شیرازی آغاز می شود و همزمان با این مراسم، زائران می توانند در رواق امام خمینی (ره) از سخنرانی حجت الاسلام پناهیان و قرائت دعای توسل توسط حاج محمدرضا طاهریان بهره مند شوند.