دبیر كمیته مشاركتهای مردمی اسكان و تغذیه ستاد مركزی اربعین، اظهار كرد: با توجه به بسته بودن مرزهای زمینی موكب داران میبایست اقلام مورد نیاز خود را در عراق تهیه كنند.
افضلی، در مصاحبه با رادیو «اربعین» با بیان اینكه در سالهای قبل موكبداران بخشی از اقلام مورد نیاز خود را به وسیله كمكهای مردمی تهیه میكردند و این اقلام را از طریق مرزهای زمینی به عراق منتقل می كردند، گفت: امسال به دلیل بسته بودن مرزهای زمینی امكان انتقال وسایل مورد نیاز موكبداران از طریق زمینی به عراق وجود ندارد.
وی خاطر نشان كرد: در همین راستا، موكبداران میبایست اقلام مورد نیاز خود را در عراق و یا با مشاركت موكبداران عراقی تهیه كنند، البته ممكن است كه برخی موكبداران بتوانند از اقلامی كه بعضا از سالهای قبل در عراق دپو كرده باشند، استفاده كنند.
افضلی افزود: در سالهای قبل موكبداران از طریق مرزهای زمینی به عراق میرفتند اكنون با توجه به بسته بودن مرزها كار برای آنها به مقدار زیادی سخت شده است و مجبور به پرداخت هزینه زیادتری هستند.