صدای جمهوری اسلامی ایران

فاطمه عباسی گوینده برنامه "سر به راه" رادیو اربعین تأكید كرد كه این پیامك را زیاد دیده‌ام حالا نبود سردار خیلی احساس می‌شود.

حسّ و حال قشنگی است كه گوشت را به امواج رادیو بسپاری و دلت در بین الحرمین باشد. با صدای مداحان اهل‌بیت اشك بریزی و از خود آقا بخواهی كه زودتر این بیماری منحوس كرونا از دنیا رخت بندد و ان‌شاءالله هرچه زودتر زوار قبر شیش‌گوشه‌اش باشی. عوامل برنامه "سر به راه" به خوبی این حسّ را با كمك امواج رادیویی به وجود آورده‌اند.

همان ابتدای برنامه فاطمه عباسی (گوینده ) از شنوندگان این شبكه رادیویی می‌خواهد كه پیامك‌های امروز برنامه عطر و بوی و رنگ دیگری بگیرد. او می‌گوید: هركسی هرچه‌قدر می‌تواند هر تعداد صلوات را نظر كند ببینیم تا آخر برنامه چقدر صلوات را می‌‌توانیم برای ظهور امام زمان(عج) بفرستیم. نذرهای صلوات خودتان را به شماره پیامك 30000955 بفرستید.

محمد بخشایش تهیه‌كننده برنامه «سر به راه» درباره این برنامه و ساختار آن برایم توضیح می‌دهد: با توجه به اینكه امسال هم برای خیلی از مردم میسر نیست كه در راهپیمایی پیاده‌روی اربعین شركت كنند، با امواج رادیو سعی در به وجود آوردن حال و هوای عزاداری مردم در راهپیمایی عظیم اربعین را داریم. برای همین در این راستا برای تداعی حال و هوای عزاداری مردم در آن منطقه، در این برنامه به پخش مداحی‌های اربعینی و خواندن پیام‌های مردمی می‌پردازیم.

این تهیه‌كننده شبكه رادیویی اربعین تصریح می‌كند: اطلاع‌رسانی در مورد شرایط و وضعیت كربلا از مهمترین قسمت‌های این برنامه است. از بیست و هفتم ماه صفر، از خود كربلای معلی برنامه را روانه آنتن می كنیم.

بخشایش با اشاره به میهمانان برنامه می‌گوید: مداحان و سخنرانان به نام از میهمانان برنامه‌اند كه هر شب با یكی از آنها گفت‌وگو می‌كنیم و ذكر مصیبتی در رثای شهدای كربلا خوانده می‌شود. فاطمه عباسی گوینده برنامه «سر به راه» است كه هر روز از ساعت 16 تا 18 از آنتن رادیو اربعین پخش می‌شود.

فاطمه عباسی گوینده می‌گوید: پارسال و امسال تقریباً به مدت دو سال است كه برای رفتن به كربلا محدودیت‌های خیلی جدّی وجود دارد. البته امسال مقداری اوضاع بهتر است حداقل اجازه پروازهای هوایی دادند اما باز مردم خیلی ناراحتند.

او ادامه می‌دهد: من وقتی پیام‌های مردم را نگاه می‌كنم، می‌بینم كه در بیشتر پیامك‌ها نوشته بودند كه واقعاً دلتنگ كربلا هستند و گلایه داشتند بابت اینكه چرا این مجوزها فقط هوایی است و فقط شامل تعداد معدود و محدودی است. در صورتی كه راهپیمایی یعنی قدم برداشتن در راه آقا اباعبدالله (ع) یعنی این راه و مسیر را طی كردن و مشقت و سختی‌های این راه را حس كردن. و واقعاً مسیر هوایی حس و حالی كه مسیر زمینی دارد را ندارد.

این گوینده تأكید كرد: به هر حال من از این بابت كه آنها ناراحتند، خیلی ناراحتم. اما باز برای این دسته از افراد این پیام را دارم كه واقعاً شاید یك وقت‌هایی با د‌ل‌شكسته و چشم خیس امام حسین(ع) را صدا كردن خودش زیارتی بشود مقبول‌تر از زیارت‌های همیشگی ما و همیشه این واژه و باور را دارم كه ما جزو آن زائران بعیدی‌ام كه حتی از راه دور به آن آقا سلام كنیم ای كه چه بسا زیارت‌مان قبول‌تر و مقبول‌تر از زمانی باشد كه حضوری در حرم آقا امام حسین(ع) زیارت كنیم.

وی افزود: بالأخره به هر دلیلی این توفیق نصیب ما نشده است. شاید همین تجربه‌ای بشود برای ما كه قدر این راه و معنویت و راهپیمایی را بدانیم، چون وقتی آدم نعمتی را دارد و غرق در نعمتی هست خیلی متوجه آن شنود، اما وقتی ازش گرفته شود در آن نعمت بیشتر فكر می‌كند و بیشتر حس و حالش را درك می‌كند.

عباسی با اشاره به فضاسازی برنامه‌های رادیو اربعین ادامه می‌دهد: وقتی نوحه‌ها را برای پخش، در رادیو اربعین آماده می‌كنیم به مخاطبان خود می‌گویم: خیال كنید كه بار و كوله‌پشتی‌هایتان را بسته‌اید و الان در مسیر راهپیمایی اربعین حضور دارید. از یكی از مرزهای كشور در حال رد شدن هستید و به سمت كربلا دارید می‌روید این نوحه‌های ما، در گوشتان هست و این طوری خیال كنید كه الان به كربلا می‌رسید و زائران عراقی دارند از شما پذیرایی می‌كنند. و چای داغ عراقی بهتان تعارف می‌كنند. عرق جبینتان را با مندیل‌ها و دستمال‌هایی كه دارند پاك می‌كنند. و این نوحه‌های ما را دارید می‌شنوید و الان نایب زیارت ما هم هستید.

او می افزاید: خیلی سعی می‌كنیم از فضاسازی استفاده كنیم، اما واقعاً خب مردم دلتنگ راهپیمایی‌اند. و انتظاری هم كه از مسئولین دارند: این است كه رایزنی كنند با دولت عراق كه این راه را برایشان باز بكنند.

این گوینده ادامه می‌دهد: یك جاهایی من پیام‌هایی را از جانب مخاطبان رادیو اربعین می‌بینم كه نوشته‌اند جای سردار خالی است شاید اگر سردار بود الان این راه هم برای ما حتی با وجود كرونا باز بود و رایزنی‌هایی می‌كردند. حتی این پیامك را زیاد دیدم كه حالا نبود سردار خیلی احساس می‌شود.

گوینده برنامه «سر به راه» رادیو اربعین می‌گوید: همین طوری كه مشتاقان راهپیمایی عظیم اربعین امیدوارند كه مرزهای زمینی باز شود من هم دلم نمی آید كه زایران امام حسین(ع) را ناامید بكنم و بگویم تمام شد و این راه قطع به یقین بسته شد. من معتقدم كه اگر كرم این خاندان باشد كه همیشه مورد عنایت بوده هر غیر ممكنی را ممكن می‌كند و این راه برای عده دیگری از ما باز می‌شود.

عباسی ادامه می‌دهد: معتقدم كه رادیو اربعین خیمه‌گاه است. آقا امام حسین(ع) در رادیو اربعین خوش آمدید. رادیو اربعین خیمه‌گاهی است كه هركسی كه دلش می‌خواهد بیاید اینجا و چند ساعتی برای امام حسین(ع) عزاداری می‌كند درد دل می‌كند و حاجت می‌گیرد و دوباره تا سال آینده صبر می‌كند كه به شرط زنده ماندن باز هم خادم آقا امام حسین (ع) باشیم.

وی ادامه می‌دهد: حس و حال مردم در رادیو اربعین دیدنی است در همه این سال‌ها هیچ رادیویی به پای رادیو اربعین نرسیده است. این قدر مخاطب رادیو اربعین را دوست دارد كه احساس می‌كند با این رادیو می‌تواند زائر امام حسین (ع) باشد.

عباسی تصریح می‌كند: با وجودی كه خودم تا به امروز به راهپیمایی اربعین نرفته‌ام اما مخاطبان به خوبی حسّ و حالشان را به ما انتقال می‌دهند و من هم همین حسّ را دارم كه خادم آقا امام حسین (ع) هستم و خدا كند كه همین‌طور هم باشد.

https://zil.ink/radioarbaeen

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا