در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی، ستاد اربعین آمریكای لاتین طی مراسمی با حضور فعالان فرهنگی و مسلمانان این منطقه، فعالیت خود را آغاز و از پوستر و شعار اربعین 2021 رونمایی كرد.
در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی، ستاد اربعین آمریكای لاتین طی مراسمی با حضور فعالان فرهنگی و مسلمانان این منطقه، فعالیت خود را آغاز و از پوستر و شعار اربعین 2021 رونمایی كرد.
این مراسم با سخنرانی آیت الله رمضانی، دبیركل مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام آغاز شد. ایشان آغاز فعالیت این ستاد را مهم برشمرد و شعار اربعین امسال «اربعین، خدمت و امید» را شعاری مفید و پرجاذبه ارزیابی كرد.
در ادامه مراسم، سهیل اسعد، دبیر ستاد اربعین آمریكای لاتین با اشاره به فعالیتهای مقرر این ستاد، از انتشار نرمافزار زیارت اربعین با ترجمه اسپانیایی و فرانسوی كه برای اولین بار تهیه شده، خبر داد. وی همچنین اعلام كرد برای نخستین بار، در روز اربعین حسینی و در سراسر منطقه آمریكای لاتین، زیارت اربعین به صورت همزمان و برخط، همخوانی خواهد شد.
بخش بعدی آئین افتتاحیه فعالیتهای ویژه اربعین آمریكای لاتین، به تشریح فعالیتها و اقدامات مراكز اسلامی سراسر این پهنه جغرافیایی توسط مسئولین مراكز اسلامی اختصاص داشت. در این نشست، مسئولین مراكز اسلامی كشورهایی چون كلمبیا، برزیل، آرژانتین، ونزوئلا، مكزیك و… به اختصار به تبیین فعالیتهای مركز خود پرداختند.
برنامه ریزی و هماهنگی بین كشورها، تولید محتوا، پشتیبانیهای منطقهای و فرامنطقه ای، برنامه ریزی های ویژه و هماهنگی با عتبات عالیات جزو وظایف ستاد بین المللی اربعین در منطقه آمریكای لاتین به شمار میرود.
انتشار دو كتاب جدید در كشورهای آمریكای لاتین با موضوع عاشورا و اربعین، برگزاری موكبهای خیابانی، راه اندازی كاروان ماشینی، برگزاری سراسری و هماهنگ زیارت اربعین در سراسر منطقه آمریكای لاتین، برگزاری مراسم در مراكز اسلامی و مساجد، انتشار مجله كودكان باران با موضوع اربعین و محرم و تهیه نرمافزار زیارت اربعین، بخشی از اقدامات و برنامههای ستاد بین المللی اربعین آمریكای لاتین است.
این نشست كه بامداد امروز به وقت تهران برگزار میشد، با مرثیهسرایی و عرض توسل فعالان و مسلمانان منطقه آمریكای لاتین به پایان رسید.
https://zil.ink/radioarbaeen