دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سازمان بسیج مستضعفین گفت: تفاهم نامه های خوبی با وزرات نیرو و شركت آب فاضلاب بستیم و از ابتدای سال جاری تا كنون مشكل آب 480 روستا را برطرف كرده ایم و این نهضت تا رفع مشكل ده هزار روستا ادامه خواهد داشت.
مهدی غلامی در گفتگو با برنامه «مردمیدان» رادیو مقاومت اظهار كرد: فعالیت های محرومیت زدایی گروهای جهادی از اویل انقلاب شروع شد، ولی بعد از پایان جنگ و دفاع مقدس این فعالیت ها شدت بیشتری گرفت.
وی ادامه داد: از سال 1379 قرارگاه محرومیت زدایی زیر مجموعه بسیج سازندگی قرار گرفت و وظیفه ساماندهی و هدایت این قرارگاه بر عهده این بخش از بسیج گذاشته شد.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سازمان بسیج مستضعفین بیان كرد: در سال 98 سند اعتلای بسیج توسط فرمانده كل قوا مقام معظم رهبری تدوین و اعلام شد كه طبق این سند باید قرارگاه های محرومیت زدایی فعالیت خود را ادامه بدهند.
غلامی بیان كرد: قبل از این سند بیشتر كارهای گروهای جهادی پروژه های كوچك و زود بازده بود كه نزدیك به 174 هزار طرح محرومیت زدایی در سطح كشورمثل احداث خانه یك محروم، احداث مسجدی، آبرسانی به روستا و پروژه به این شكل جلو رفت. از سال 98 و اعلام سند اعتلای ده ساله بسیج توسط رهبر، قرارگاه محرومیت زدایی بسیج شكل گرفت و سعی شد بحث محرومیت زدایی در مناطق روستایی و محلات حاشیه شهر سامان بیشتر بگیرید و هدف مندتر عمل كند.
وی افزود: از سال 99 با امضای تفاهم نامه با دستگاه های متولی دولتی و نهادهای انقلابی فعالیت این قرارگاه بهتر جلو رفت و در حوزه روستایی چهار محور اصلی قرار دادیم تا در این ده سال به فضل الهی بتوانیم در روستاها این موضوع حل فصل كنیم.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی بسیج بیان كرد: محور اصلی ما در روستاها آب شرب و آب كشاورزی روستاست، تا هم به مشكل معیشت كشاورزان كمك شود و هم شاهد مهاجرت معكوس باشیم.
غلامی با بیان این كه از ابتدای امسال با امضای تفاهم نامه بین وزرات نیرو، شركت آب وفاضلاب و سازمان بسیج و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بحث آب رسانی به ده هزار روستا در كشور شروع شده است، گفت: تفاهم نامه های خوبی با وزرات نیرو و شركت آب فاضلاب بستیم و از ابتدای سال جاری تا كنون مشكل آب 480 روستا را برطرف كرده ایم و این نهضت تا رفع مشكل ده هزار روستا ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/