كارشناس مسائل غرب آسیا شكل گیری رادیو مقاومت را نمادی از فعال و پویا بودن رسانه های محور مقاومت دانست كه امروز توانسته روایت مورد نظر خود را به جهان مخابره كند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ حسین آجرلو در گفتگو با برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت درباره میدان دیپلماسی و جنگ كه منجر به ضربه نهایی طوفان الاقصی می شود، اظهار كرد: در دنیا جدید هرچه تحولات و موضوعات پیچیده تر می شوند، پدیده های سیاسی نیز شكلی پیچیده می گیرند؛ در گذشته جنگ به صورت كلاسیك بود و هرچه به دنیای جدید وارد شدیم و ارتباطات و افكار عمومی اهمیت بیشتری یافت، شاهد بروز واژگانی نظیر جنگ تركیبی هستیم كه شامل اقدامی همه جانبه علیه یك كشور است.
وی افزود: غرب به سركردگی امریكا طی 8 دهه گذشته جنگ تركیبی تمام عیار علیه كشورهای منطقه آغاز كرده كه به جز اشغال نظامی و اراضی كشورهای عربی و اسلامی عوامل دیگری نیز داشته و روایت سازی در كنار دیپلماسی فعال و حمایت ابر قدرت ها منجر به افزایش توان نظامی اسرائیل شده.
از این رو شاهد بروز و ظهور بازیگری هستیم به نام رژیم صهیونیستی كه خود را در عرصه جهانی پاسخگو نمی داند؛ در این بین انقلاب اسلامی كه فرهنگی و رواتی ساز بود مقاومت اسلامی را تشكیل داد و تقریبا مقاومتی تركیبی را ایجاد كرد و امروز همین رادیو مقاومت حاصل بخش فرهنگی و روایی مقاومت می باشد.
آجرلو ادامه داد: گروه های مقاومت نشان دادند از چه ظرفیتی برخوردار هستند و پس از عملیات 7 اكتبر رسانه های مقاومت با تقویت خود و فضای رسانه ای فضایی را ایجاد كردند و مقاومت تركیبی را علیه رژیم صهیونیستی تقویت كردند.
وی افزود: در گذشته كشورهای اسلامی از عدم همكاری های سیاسی رنج می برند و امروز گرچه بات مطلوبیت فاصله داریم اما شاهد هم افزایی می باشیم كه جای كار بیشتری دارد و كشورهای مقاومت به قول بسیاری تحلیلگران به عنوان دستگاه دیپلماسی فلسطین محسوب می شود؛ از این رو مقاومت توانسته سطح توان خود را به صورت تركیبی افزایش دهد و صهیونیست ها تا حدودی از بحث روایت جاماندند و خسارت علیه صهیونیست ها بیشتر شده است.
آجرلو در مصاحبه با رادیو مقاومت خاطرنشان كرد: كلید واژه های عجله و 25 سال از سوی رهبری در حوزه نظامی و امنیتی و سخت افزاری مقاومت چشم اندازی بود و تكالیف راهبردی را مشخص كرد.
وی افزود: در حوزه رسانه ای و روایت سازی نیز نمادی را مطرح نموده است كه به عنوان روایتی پیش برنده محسوب می شود و كنش گری را از آن رسانه های مقاومت می نماید و از این پس صهیونیست ها باید پاسخ دهند.
این مسئله رسانه های مقاومت را به پیش برده و رقیب را نیز دچار آسیب كرده است و از این رو نفرین دهه 80 در رژیم صهیونیستی مطرح می شود و احساس خطر از فروپاشی دارند كه به نوعی نشان از فروپاشی دارد؛ از این رو مباحث مورد نظر رهبری ساختار ذهنی استراتژیك و روایت رسانه ای صهیونیست ها را در حالت تدافعی قرار داده و مقاومت را به پیش رانده است؛ البته رسانه های مقاومت باید فعالیت بیشتر كرده و ذهن حریف را در این زمینه مخدوش نمایند.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18:00 تا 20:30 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.