رییس ادوات جنگی و خدمات و پشتیبانی جنگ سوریه گفت: سردار سلیمانی به غیر ایرانی ها احترام زیادی می گذاشت به خصوص فاطمیون و حزب الله طوری كه آنها سردار را از خودشان می دانستند.
به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، سردار كریم شایق رییس ادوات جنگی و خدمات و پشتیبانی جنگ سوریه و معروف به حاج كریم در برنامه مثل پدر گفت: سابقه آشنایی با حاج قاسم به سال 61 برمی گردد كه ایشان در تیپ 41 ثارالله بودم و بنده در یگان مجاور بودم. این آشنایی ادامه پیدا كرد و در سوریه در سال 94 بیشتر شد.
وی افزود: وقتی صحبت از گذشت و جوانمردی است نام حاج قاسم پررنگ تر از همیشه دیده می شود و شاخصه اصلی شان است و صلابت و ابهت خاصی هم داشت و همه از وی حرف شنوی داشتند و بچه ها خیلی دوستشان داشتند و بیشتر هم به خاطر اخلاق و رفتارشان بود.
وی ادامه داد: حاج قاسم وقتی وارد جمعی می شد خودشان را كمتر می دانست و این ویژگی وقتی به نماز می ایستاد غالب بود و متوجه می شدیم كه از همه چی كنده شده و چه در جمع بود و چه در خلوت صوت و لحن نمازش عوض نمی شد. وقتی می خواست غذا بخورد معمولا با یكی هم غذا می شد یا غذایش را با فرد دیگری نصف می كرد و هرجای سفره جایی بود می نشست.
شایق ادامه داد: اغلب در شرایط بحران ایشان را می دیدم. حاج قاسم در هدایت رزمنده ها دستور نمی داد و با راهبردهایش به بچه ها كمك می كرد و طوری رفتار می كرد بچه ها به راحتی فرمانده شوند. وقتی صحبت از داعش می كنیم فكر می كنیم اینها مسلح هستند در صورتیكه در اینطور جنگ ها تانك و اسلحه كاری از پیش نمی برد و بیشترین چیز موشك ها هست و ما حداقل امكانات را داشتیم و دشمن حداكثر امكانات را داشت و بچه هایی كه با رهبری سردار سلیمانی پیش رفتند ابتكار عمل به خرج می دادند و جلو می رفتند.
وی افزود: موضوعی كه برای خودم بار اول پیش آمد رفتار و برخورد ایشان بود طوری رفتار می كرد انگار بهترین رفیق آدم است. او حتی كاری نمی كرد دشمنان تلفات زیادی بدهند. همیشه می گفت راهی باز كنید دشمن هم بتواند فرار كند و نابودی دشمن را با حداقل خونریزی می خواست. سردار سلیمانی الگوی حقوق بشر و ایثار و جوانمردی بود.
وی ادامه داد: سردار سلیمانی به غیر ایرانی ها احترام زیادی می گذاشت به خصوص فاطمیون و حزب الله طوری كه آنها سردار را از خودشان می دانستند و هرجا لازم بود سرداز به تقویت شان كمك می كرد و هرجا موفقیت بود به اسم آنها بود و هرجا موفقیتی نبود به اسم خودشان می دانستند و این یعنی جوانمردی.
شایق گفت: خان طومان را كاملا می شناختم و می دانستم نقطه ای است كه دشمن روی ان حساس است و از سه طرف روی ان فشار بود و بدترین فكر این بود كه با 15 خوردروی انتحاری دشمن به آنجا حمله كرد. كنار خان طومان بچه های ارتش جمهوری اسلامی برای كمك امده بودند و اگر خان طومان رها نمی شد كل جبهه فرو می ریخت و بچه ها كنار آنجا ایستادند و جنگیدند و در نهایت حماسه ای آنجا آفریده شد.
وی ادامه داد: قبل از هر چیزی انسان باید برای رفتن به سمت مكتب الگویی برای خودش داشته باشد. حاج قاسم ابتدا به ساكن ولایت را قبول داشت و ولایت را نعمت می دانست و همیشه خودش را بنده می دانست. ایشان سرباز ولایت بود و همه اینها در قالب یك مكتب هستند. اگر كسی خواهان رسیدن به كمال در این دنیا باشد بهتر است به سمت مكتب هایی مثل مكتب سلیمانی برود چون حتما باعث رشدش خواهد شد.
انتهای پیام/