محمد محمودی كیا بزرگترین خطای راهبردی اسرائیل را جریان كودك كشی دانست و اذعان كرد: اسرائیل با این روند، در حال پرورش نسل بعدی مبارزان و رهبران پر شور فلسطینی و آزادی خواه است.
به گزارش عصر امروز به نقل از پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ محمد محمودی كیا عضو هیئت علمی پژوهشكده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی در برنامه «عصر مقاومت» از رادیو مقاومت گفت: دیرینه مسائل فلسطین به حوادث پسا جنگ جهانی دوم و تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی مربوط می شود. شكل گیری مقاومت دارای عقبه است و یكی از ابعاد آن مربوط به سیاستهای مبتنی بر كشتار رژیم صهیونیستی است. همچنین ضعف دولتهای عربی در مقابل جریان صهیونیسم در منطقه، یكی دیگر از ابعاد شكل گیری جریان مقاومت در بستر جامعه می شود.
وی در مورد دلیل محبوبیت فلسطین بین مردم جهان خاطرنشان كرد: تحولات منطقه و حركتهایی برای به حاشیه راندن موضوع فلسطین در جهان اسلام و عرب، معامله غرب و عادی سازی موجب شد دومینویی از اقبال جامعه عربی به سمت اسرائیل را شاهد باشیم تا جایی كه آنها به سمت بازگشایی سفارتها و سفرهای رسمی و غیر رسمی مقامات پیش رفتند و موضوع فلسطین در این میان نادیده گرفته می شد. در این موضوع 2 خط در جهان اسلام دنبال می شود كه یكی از آنها از طریق جامعه و دیگری از طریق رهبران عرب دنبال می شود و شاهد نوعی تضاد بین خواست جوامع و منافع سیاست مداران هستیم كه موجب تقویت ساخت اجتماعی جریان مقاومت در درون جهان عرب و اسلام شده است.
عضو هیئت علمی پژوهشكده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی جریان فلسطین را جریانی زنده دانست و اذعان كرد: در این موضوع با نوعی بیداری انسانی مواجهیم و مردم نمی توانند چشم خود را نسبت به این همه خباثت صهیونیستی بپوشانند.
وی در رادیو مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را نماد برجسته مكتب اسلام برشمرد و گفت: شهید سلیمانی نماد متجسم این مكتب است كه موجب زایش ایدئولوژیك جدیدی در منطقه شد. پیش از حضور نظامی و عملیاتی این شهید در جریان مقاومت، شاهد حضور تربیتی و معنوی او هستیم. خودساختگی درونی در شهید سلیمانی ویژگی اصلی مكتب حاج قاسم است.
این عضو هیئت علمی با بیان اینكه بزرگترین خطای راهبردی اسرائیل، جریان كودك كشی است اذعان كرد: اسرائیل با این روند، در حال پرورش نسل بعدی مبارزان و رهبران پر شور فلسطینی و آزادی خواه است. لذا فرهنگ در طول زمان قوام یافته و پرورش می یابد و گذشت زمان موجب تقویت آن می شود. آزادگی جزو ویژگی های گفتمان مقاومت است. شهید سلیمانی جریان مستضعفین را به جریان عزت مداران آزادی خواه تبدیل كرد.
محمودی كیا همچنین یادآور شد: به ازای هر كودكی كه ادعا می شود در سرزمینهای اشغالی كشته شده، 132 كودك فلسطینی شهید شده و در هر 10 دقیقه یك كودك شهید می شود. اما رفتار نیروهای مقاومت همچنان اخلاق مدار است كه از ویژگیهای مكتب شهید سلیمانی است. سازش ناپذیری نیروهای مقاومت از دیگر ویژگیهای این جریان است كه به دنبال آرمانهای اسلام می باشد.
وی تصریح كرد: یك نظام اجتماعی برای سقوط در عینیت جامعه باید در ذهنیت یك جامعه سقوط كرده باشد. اسرائیل سالهاست كه مسئله سقوط ذهنی را پشت سر گذاشته و دچار بحران و فروپاشی در حوزه كارآمدی شده است. افسانه شكست ناپذیری اسرائیل از بین رفته كه به سقوط روانی اسرائیل كرده است. سقوط عینی مرحله نهایی است كه عملیات طوفان الاقصی مانند یك كاتالیزور، فاصله بین سقوط عینی و ذهنی را كم كرده است. سقوط عینی به حوزه نمادها مربوط می شود. ارتش و قدرت دستگاه های جاسوسی و قدرت فناورانه رژیم صهیونسیتی از جمله مهمترین نمادهای آنهاست اما طوفان الاقصی نشان داد اسرائیل در بُعد اطلاعاتی، امنیتی و نظامی رخنه پذیر بوده و مانند سابق شكست ناپذیر نیست. با توجه به تجمیع بحرانها در درون اسرائیل، سقوط حتمی آنها نزدیك است. این رژیم آسیب پذیر شده و هر چه زمان می گذرد آسیب پذیری آنها نیز بیشتر شده و آن چیزی كه از دست آنها بر می آید، دامن زدن به كشتارهاست.
عضو هیئت علمی پژوهشكده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی عرصه میدان و رسانه را 2 عرصه مبارزه در غزه دانست و افزود: در عرصه رسانه ای شاهد هستیم كه رسانه ها تمام تلاش خود را به كار گرفتند تا روایتی مبتنی بر جریان حامی خود به مخاطب عرضه نماید. اگر در گذشته رسانه یك قدرت انحصاری بود، به لطف فناوری ها و رسانه های ارتباطی، جریان واقعیت سازی دچار یك مانع بزرگ شده است. رسانه های حرفه ای برای جلب اعتماد مخاطب، رفتار میانه را برگزیده اند. آن چیزی كه امروز نیاز داریم یك كنش رسانه ای پیش دستانه است. ما باید روایت اول را داشته باشیم تا بتوانیم افكار اجتماعی را در دست بگیریم.
محمودی كیا با اشاره به مشاركت عموم مردم در نمایش واقعیتها و استفاده از هشتگهای مختلف ادامه داد: در عرصه بیرون میدان، شاهد جنگ رسانه ها هستیم. برای سربلندی در جنگ روایتها، باید هنر و دانش روایت را بدانیم و از رسانه دشمن یك گام فراتر باشیم. زمانی كه منفعل نباشیم و از ظرافت های علوم شناختی در این حوزه استفاده كنیم می توان موفق باشیم. تا زمانی كه بیطرفی را در رسانه های داخلی اعمال نكنیم نمی توانیم پیشرو باشیم. متاسفانه بخش بزرگی از خبر را ارائه نمی دهیم در حالیكه جامعیت و بی طرفی در اخبار بسیار حائز اهمیت است. باید به مردم نیز سواد رسانه را آموزش داد تا بتوانند روایات درست را شناسایی كنند.
وی روحیه ایمانی را یكی از مهمترین داشته های مقاومت دانست و اظهار كرد: اسرائیل نمی توانست مقاومت مردم فلسطین را پیش بینی كند. روحیه شجاعت و ایمان مهمترین داشته مقاومت است. دستگاه های اطلاعاتی معتقد است رژیم صهیونیستی علیرغم موفقیت در تخریب گسترده نتوانسته قدرت نیروهای مقاومت را محدود كند. مقاومت هنوز تمام برگهای برنده خود را رو نكرده است. جنگ غزه تبلور نیروی ایمان و اراده نیروهای مقاومت برای ایستادگی روی پای خودشان بود. مقاومت به استعداد قابل توجهی رسیده و قابلیت مقابله با اسرائیل را دارد.
این شخصیت ماهیت رژیم اسرائیل را كودك كشی دانست و گفت: باید بتوان افكار عمومی جامعه را نسبت به این حقیقت آگاه كرد و به همه فهماند كه امروز رژیم صهیونیستی دچار یك جنون افسارگسیخته شده است.
گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.
همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.