صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس ارشد مسائل منطقه غرب آسیا: لشكر زینبیون ساماندهی شدند و با رشادت از حریم اهل بیت دفاع كردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رادیو مقاومت، محمدرضا فرقانی، كارشناس ارشد مسائل منطقه غرب آسیا در برنامه رادیویی "جهان مرد" از شبكه رادیویی مقاومت؛ پیرامون مقاومت اسلامی ملت پاكستان با تمركز بر لشكر زینبیون، گفت: پاكستان كشوری اسلامی است و اسلام فلسفه وجودی این كشور و ملت است ملت پاكستان بر اساس گرایش‌های اسلامی كه داشتند از هندوستان استقلال یافتند، نام پاكستان هم برگرفته از طهارت و پاكیزگی كه مسلمانان برای خود قائل هستند برگفته شده است.

وی ادامه داد: این علت همچنان به عنوان علت بقای این كشور وجود دارد و به همان قوت اولیه دیده می‌شود، دین اسلام و احكام اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است و قوانین باید برمبنای احكام اسلامی وضع شود و هرگونه قانونی خلاف اسلام قابلیت اجرایی ندارد. گرایش‌های اصلی سیاسی و اجتماعی مردم پاكستان بر مبنای تفكرات و گرایش‌های دین اسلام است و به همین جهت در جامعه پاكتان با گرایش‌های اسلامی روز افزون مواجه هستیم مردم این كشور در جهان اسلام با توجه به جمعیت بالایی كه دارد همواره در خط اول تقابل جببه اسلام و كفر و نفاق و صهیونیزم و گروه‌های تكفیری قرار دارد.

این كارشناس مسائل خاورمیانه بیان كرد: احزاب شكل گرفته در پاكستان نیز برگفته از ایدئولوژی اسلامی شكل گرفته اند مانند حزب جماعت اسلامی كه توسط یك عالم اسلامی شكل گرفت. امروزه هر چند دو حزب مردم و مسلم لیگ یكی از احزاب بزرگ این كشور از نام اسلامی بهره گرفته است. در كنار احزاب متعددی كه در صحنه سیاسی پاكستان حضور دارند تمامی احزاب و گروه‌های مردمی نیز برگرفته از تفكرات اسلامی هستند و همواره از آرمان فلسطین دفاع و حمایت كرده و در برهه‌هایی از تاریخ سیاسی فلسطین شاهد حمایت‌ها در عمل بودیم و حتی در این زمینه ملت پاكستان شهدای زیادی را تقدیم كرده اند.

فرقانی بیان كرد: مجموعه گروه‌ها و احزاب افراط گرای اسلامی كه در پاكستان هستند جزوی از بدنه اسلام هستند و در داخل نیرو‌های اسلامی هستند، اما آنچه در جامعه پاكستان شاهد آن هستیم ایجاد اختلاف و نفاق و تفرقه هستیم كه ریشه این اختلافات در خارج از مرز‌های پاكستان بوده و جامعه پاكستان در آتش این اختلافات می‌سوزد.

وی خاطرنشان كرد: كشور شبه قاره هند قدیم برای بیش از 200 سال مستمره انگلیس بود و با ضعیف شدن انگلستان در شبه قاره هند زمینه استقلال كشور‌های شبه قاره فراهم شد.

اما انگلیس با توجه به حیله گری‌های تاریخی خود كه در كشور‌های عربی و آفریقا و سایر كشور‌ها هم مسبوق به سابقه است، انگلستان بر اساس دكترین تفرقه بینداز و حكومت كن از این دكترین در پاكستان نیز استفاده می‌كند، آنچه كه امروز ما در پاكستان به عنوان گروه‌های تكفیری و اسلام گرای تندرو می‌شناسیم اكثرا گروه‌های تندروی سنی مذهب هستند كه علیه شیعیان پاكستانی فعالیت می‌كنند و ریشه در حمایت‌های انگلستان دارند و با وجود تلاش‌های عالمان سنی و شیعه این كشور در طول چند دهه گذشته این مشكل حل نشده است و گاهی شامل فتنه انگیزی‌های انگلستان بودیم.
كارشناس ارشد مسائل منطقه اشاره كرد: در چندماه اخیر نیز عوامل دست نشانده انگلستان در پاكستان با توهین به مقدسات مذاهب اسلامی آتش كینه و درگیری را روشن كردند و بعد به انگلستان پناه بردند.
فرقانی تصریح كرد: ما باید گروه‌های تندرو را از گروه‌های مقاومت جدا ببینیم، گروه‌های اسلامی سنی مذهب را هم باید بخشی از گروه‌های مقاومت در برابر صهیونیزم و حامی فلسطین ببینیم، آنچه ما شاهد آن هستیم اختلافات بین فرق اسلامی و بین برادران است كه با تلاش علمای مذاهب مختلف امیدواریم هرچه زودتر این اختلافات از بین برود.

وی اظهار كرد: جریان‌های شیعی در پاكستان ریشه عمیقی در تاریخ پاكستان داشته و پیش از استقلال از هند نیز شیعیان برای كسب استقلال تلاش می‌كردند، طی 4 دهه گذشته پس از پیروزی انقلاب اسلامی با شیطنت برخی از كشور‌های منطقه فتنه‌هایی در پاكستان رخ داد و گروه‌های شیعه مجبور به تشكیل گروه‌های مقاومت مسلح از جمله سازمان امامیه و ... شدند و جنبه دفاعی و جنبه داخلی نیز داشتند.

این كارشناس مسائل خارجی اعلام كرد: پس از بروز بحران در سوریه و ظهور داعش با حمایت مستقیم استكبار و صهیونیزم كه در ظاهر ابتدا مخالف حكومت سوریه بودند، اما برای نابودی كل جهان اسلام نقشه داشتند، گروه‌های مقاومت پاكستانی نیز برای دفاع از امنیت حرم‌های مطهر در سوریه و عراق به اولین گروه‌های شیعی برای حفاظت و حمایت از اماكن مقدسه وارد میدان عمل شدند.

فرقانی با بیان اینكه این گروه پاكستانی تحت عنوان لشكر زینبوین ساماندهی شدند و با رشادت از حریم اهل بیت دفاع كردند، گفت: آنچه ما از داعش شاهد آن بودیم در قالب گروه‌های اسلامی قابل دسته بندی نیست نه از نظر اعمال و نیات و نه از نظر اعضای ان نیز جزو گروه‌های اسلامی نبودند، برخی از اعضای داعش مزدوران غیرمسلمان بودند و بویی از اسلام حقیقی نبرده بودند و به طور عمده از كشور‌های غربی و اروپایی برای ناامن كردن سوریه و عراق آمده بودند.

وی افزود: تقابل بین داعش و محور مقاومت تقابل بین تشیع و تسنن نبود و حتی تعداد كشته شدگان اهل سنت توسط داعش بیش از شیعیان بودند و این مصداق بارزی برای غیر مذهبی بودن تقابل با داعش است، اما اینكه كشته شدكان بیشتر از اهل تسنن بودند دلیلی برای عدم مقابله با داعش و تلاش برای نابودی آن توسط گروه‌های شیعی نبود.

این كارشناس مسائل خاورمیانه اعلام كرد: زمانیكه فتنه داعش كه با حمایت صهیونیزم و سرویس‌های اطلاعاتی غرب و آمریكا و بعضا كمك سرویس‌های اطلاعاتی منطقه توانستند پیشرفت‌های قابل توجهی كرده و موفعیت خود را تا حدودی در عراق و سوریه تثبیت كنند، گروه‌های منطقه به تنهایی نمی‌توانستند در مقابل این گروه ایستادگی كنند بنابراین نیاز به حضور سردار سلیمانی احساس می‌شد و امنیت كل منطقه به خطر افتاده بودند.
فرقانی تاكید كرد: در این برهه سردار سلیمانی برای جلوگیری از این خطر روز افزون وارد عمل شده و این سردار با كمك نیرو‌های خود كشور‌های درگیر مانند سازماندهی گروه‌های مردمی در عراق تحت عنوان حسد الشعبی به مقابله برخاستند؛ ساماندهی گروه‌های مردمی از این جهت اهمیت داشت كه نیرو‌های نظامی معمول مانند ارتش‌های كشور‌های عراق و سوریه در مقابل این حجم از درگیری‌ها و جنگ شهری توانایی كامل را نداشتند.

وی ادامه داد: سردار سلیمانی با استفاده از تجربه بسیج در ایران كه در جنگ تحمیلی و برقراری امنیت در داخل كشور توانست با بسیج نیرو‌های مردمی در گام اول داعش را زمین گیر كنند، در مرحله بعدی برای بازپسگیری خاك عراق و سوریه و پاكسازی عناصر داعش لازم بود كه همه كشور‌ها كمك كنند چرا كه در داعش و گروه‌های تكفیری شاهد حضور نیرو‌هایی از بیش از 70 كشور بودیم.

كارشناس ارشد مسائل منطقه غرب آسیا خاطرنشان كرد: با مشاهده وضعیت میدانی در جبهه دشمن لازم بود در جبهه مدافعان هم از كشور‌های اسلامی حضور داشته باشند و با ابتكار سردار سلیمانی گروه‌هایی تحت عنوان لشكر فاطمیون، لشكر زینبیون و حیدریون و حشد الشعبی سازماندهی شدند از نكات قابل توجه حضور نیرو‌هایی از اهل تسنن و غیرمسلمان هم در گروه‌های مقاومت حضور داشتند چراكه اقدامات داعش و گروه‌های تكفیری ضد انسانی بودند و مقابله با آن‌ها فارغ از مذهب و دین بود.

فرقانی اعلام كرد: تجربه ارتباط سردار سلیمانی با گروه‌های مختلفی از كشور‌های مختلفی چاره ساز شده و این گروه‌ها با رشادت‌ها و شجاعت‌ها تواستند پیروزی‌های بزرگی را كسب كنند.

وی تاكید كرد: آنچه كه در محور مقاومت شكل گرفت كاری بزرگ بود كه شاید در استراتژی بلند مدت سردارانی نظیر سردار سلیمانی بود، اما ظهور داعش سبب تسریع در شكل گیری جبهه واحدی برای مقاومت شد. ما امروز شاهد ایجاد جبهه مقاومت بسیار گسترده و منسجم هستیم كه آموزش دیده هستند و از این پس شاهد نتایج و ثمره‌های آن خواهیم بود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • توسل امریكا به سپرانسانی/ ارسال سلاح به اسرائیل با هواپیمای مسافری

  • استفاده آمریكا از سپر انسانی/ ارسال سلاح به اسرائیل با هواپیمای مسافری

  • آمریكا به سپر انسانی متوسل شد/ ارسال سلاح به اسرائیل با هواپیمای مسافری

  • توسل امریكا به سپر انسانی | ارسال سلاح به اسرائیل با هواپیمای مسافری

  • توسل امریكا به سپر انسانی | ارسال سلاح به اسرائیل با هواپیمای مسافری

  • توسل آمریكا به سپرانسانی؛ ارسال سلاح با هواپیمای مسافری

  • رادیو مقاومت از فردا راه‌اندازی می‌شود

  • صدای استقامت در عصر مقاومت

  • موج رادیو، روی مقاومت تنظیم می‌شود

  • شروع فعالیت رادیو مقاومت از فردا