گوینده برنامه «سلام سردار» گفت: محور مقاومت الان صاحب یك رسانه تخصصی شده و آنچه شعار اصلی ما هست، سالهای سال سردار سلیمانی و هم رزمانش در محور مقاومت عملی كرده اند.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، نشست عوامل «رادیو مقاومت» امروز در سازمان صداوسیما برگزار شد.
رضا كوچكزاده مدیر شبكه رادیویی مقاومت، پژمان كریمی رییس مركز اطلاعرسانی اداره كل روابط عمومی رسانه ملی و برخی تهیه كنندگان رادیویی در این مراسم حضور داشتند.
** كوچك زاده: دوستانی كه 18 ساعت تمام كار می كنند
كوچك زاده مدیر شبكه رادیویی مقاومت در ابتدای این مراسم گفت: سال گذشته رادیو مقاومت را با كمك دوستان راه اندازی كردیم. دوستانی كه كارشان را از 6 صبح شروع می كنند و تا 24 بامداد مشغول كارند. همچنین سال 94 اولین رادیو مناسبتی در دوره جدید شكل گرفت و آن زمان در حوزه دیدگاههای مختلفی راه اندازی شدند و این تجربیات باعث شد ما این گامها را تكمیل كنیم.
وی در ادامه افزود: رادیوهای مناسبتی در یك بازه زمانی شكل میگیرد و ما میتوانیم ادبیات متمركزی را جلو ببریم. معاونت صدا در این حوزه تجربیات خوبی دارد كه فقط منحصر به رادیو مقاومت و اربعین نیست و در حوزه های دیگر مثل رادیو انقلاب، رادیوهای سفر و… نیز بوده است.
** دهنوی: كارشناسانی كه از خارج از كشور به برنامه می آیند
«فرهاد دهنوی» تهیهكننده برنامههای «سلام سردار» و «عصر مقاومت» در ادامه عنوان داشت: در برنامه «عصر مقاومت» كه برنامه ای مهم است تمام كارشناسان ما از خارج از كشور میآیند و از گروهی متشكل از خبرنگاران و دوستان در وزارت خارجه كمك گرفتهایم تا سراغ این مهمانان برویم. ما 18 ساعت برنامه زنده و 6 ساعت برنامه تولیدی در این شبكه داریم. در چنین بستهای بالغ بر 40 ارتباط گرفته میشود كه حداقل 7 ارتباط آن با خارج از كشور است. این رادیو با حدود 40 نفر و در مدت 24 ساعت برنامه سازی میكند. همچنین ما حقالناس رسانهای بر گردنمان است و این آنتن یك حقالناس است. نرجس سلیمانی فرزند سردار سلیمانی از روزهای اول در كنار ما بوده است و تعاملی با وی داشتیم. مدیر این شبكه رادیویی جسور است و این جسارت او به برنامه ساز هم منتقل می شود و این جسارت از خود حاج قاسم گرفته شده است.
وی ادامه داد: معتقدم ما همه طلبیده شدهایم و راه اندازی این رادیو خواست خداست كه با این قدرت اتفاق میافتد. ما هر پنج روز به یكی از كشورهای محور مقاومت رفتیم از سوریه تا لبنان و.. و هر روز هم به موضوعات مختلفی از زنان و كودكان تا دیگر مباحث میپردازیم.
** عبیری: شعار ما عملكرد سردار سلیمانی است
«حمید عبیری» گوینده برنامه «سلام سردار» در رادیو مقاومت نیز گفت: فرهنگ مقاومت اگرچه در دوران هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن، كه كشور ما با تحریمهای ظالمانه مواجه شد ادامه داشت اما سردار سلیمانی نوع گفتمان مقاومت را تغییر داد. محور مقاومت الان صاحب یك رسانه تخصصی شده است و آنچه شعار اصلی ما شده سالهای سال سردار سلیمانی و هم رزمانش در محور مقاومت عملی كرده است. امیدواریم امروز بتوانیم در همان مسیر قدم برداریم و فرهنگ را نه تنها در ایران كه در همه دنیا تبیین كنیم. حمایت مدیر شبكه از تمام برنامه سازان و گویندگان این شبكه رادیویی پشتوانه قوی برای من و همكارانم است.
** بخشایش: مطالبات مخاطبان چیست؟
«محمد بخشایش» تهیه كننده و برنامه ساز رادیویی در ادامه این مراسم گفت: برای حركت كردن در این مسیر نیاز به كمك و امداد آسمانی است تا آنچه حق شهدا و سردار سلیمانی است، ادا شود. كار در حوزه مقاومت و پرداختن به سردار سلیمانی به گونهای است كه خود ما هم در طول كار هنوز در حال یادگیری هستیم. از لحاظ كاری هم تلاش داریم آنچه بیش از ظرفیت ما است انجام دهیم.
وی ادامه داد: یكی از مطالبات مخاطبان این است كه با خانواده شهدا و شهدای مدافع حرم بیشتر صحبت كنیم و از سبك زندگی آنها بگوییم. یكی از درخواستهایشان هم این است كه چنین برنامههایی در طول سال هم پخش شود و آنچه را كه نیاز دارند در هر زمانی استفاده كنند.
«فاطمه عباسی» گوینده برنامه «مثل پدر» گفت: هر زمان كسی جسور، شجاع و عالم در رادیوهای ما باشد مردم هم با آن ارتباط گرفتهاند و او را دوست داشتند و آن برنامه هم برنامه پر مخاطبی شده است.
«پژمان كریمی» رییس مركز اطلاعرسانی اداره كل روابط عمومی رسانه ملی در پایان این نشست خبری كه به صورت مجازی برگزار شد، گفت: همه میدانیم كه راه اندازی چنین شبكه ای كار ساده ای نیست و نیاز به نیروی متخصص دارد. امیدواریم در سال آینده نیز شاهد فعالیت رادیو مقاومت برای اشاعه و گسترش فرهنگ مقاومت و گفتمان سردار سلیمانی باشیم.
«حسین قرایی» مدیركل روابط عمومی صداوسیما نیز با اشاره به فعالیت رادیو مقاومت بیان داشت: در دورهای كه دهانت را می بویند كه مبادا گفته باشید مقاومت، باید به شما آفرین گفت كه در این حوزه فعالیت میكنید. باید رسانه را با ضریب، همسایه دیوار به دیوار دانست. وقتی به مفاهیم جدی مقاومت ضریب میدهید یعنی یك فرهنگ را به ما جهان مخابره میكنید. اما سوال اینجا است كه چرا بایستی این مفاهیم بلند و متعالی برای یك یا دو ماه باشد؟ وقتی این مفاهیم شكل گرفت خیلیها جرات فریاد پیدا كردند. چرا حاج قاسم را به یك ماه یا چند ماه منحصر می كنیم؟ حاج قاسم را باید همیشه فریاد زد و از جاذبه و كاریزما و.... در او گفت.