فرمانده قرارگاه مركز خاتم الانبیا(ص) تاكید كرد: یكی از راههای مقابله با برنامهریزی گسترده دشمنان، تشكیل قرارگاه رسانهای با حضور نخبگان رسانهای و فضای مجازی است.
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار سرلشكر پاسدار «غلامعلی رشید» فرمانده قرارگاه مركزی حضرت خاتمالانبیاء (ص) در جمع فرماندهان و كاركنان ارتش جمهوری اسلامی ایران كه فرمانده كل ارتش، هیئت رئیسه آجا، رییس سازمان عقیدتی سیاسی و فرماندهان نیروهای چهارگانه ارتش حضور داشتند، اظهار داشت: دشمن هیچوقت دست از دشمنی برنمیدارد و تمركز آنها همواره روی یافتن نقاط آسیبپذیر ما است. مسیر دشمنی با جمهوری اسلامی پس از انقلاب اسلامی و حتی قبل از جنگ تحمیلی آغاز شد و پس از آن دشمن، جنگ با انقلاب، دستاوردهای آن و مردم را آغاز كرد. آنها در حقیقت با ایجاد بیثباتی توسط گروهكهای ضدانقلاب، معاند و تجزیهطلب، نیم جنگ به ملت ایران تحمیل كردند و بعد حمله نظامی متجاوزان بعثی آغاز شد.
سرلشكر رشید با یادآوری مجاهدتهای ارتش در چهار دهه گذشته تصریح كرد: دشمنان پس از دفاع مقدس هم در پی بیثبات كردن ایران بودند و در تلاش هستند تا روزنهای برای حمله به جمهوری اسلامی پیدا كنند. در دهه 60 تمركز دشمن روی تجزیه ایران با تصور ضعف ما در حوزه قدرت نظامی بود. از آغاز سال 1357 ارتش گرفتار نابسامانیهایی شده بود اما امام خمینی(ره) ارتش را برای كشور و نظام حفظ كردند و هویت جدید و انقلابی ارتش، روحی دوباره در آن دمید. به همین دلیل دشمن به ما حمله كرد اما ارتش تمامقد ایستاد و از كشور، نظام و مردم جانانه دفاع كرد و آنها را شكست داد. شكست اولیه دشمن ریشه در مقاومت و ایستادگی ارتش در آغاز جنگ تحمیلی داشت.
فرمانده قرارگاه مركزی حضرت خاتمالانبیاء (ص) تاكید كرد: اكنون نگرانی دشمنان قدرت ایران است. آنها در طول سالهای اخیر اذعان كردهاند كه تواناترین ارتش غرب آسیا به واسطه قدرت موشكها، پهپادها و افزایش روزافزون قدرت نظامی در اختیار ایران است. آرایش جدید دشمنان به خاطر قدرت مثالزدنی نیروهای مسلح و وحدت بین آنها به ویژه ارتش و سپاه پاسداران است. دشمن با صدها برابر بزرگ كردن مشكلات ایران در صدد بیثبات كردن كشور است. نقش نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران در تامین ثبات سیاسی و امنیتی، فرصت حل مشكلات كشور را به مسئولان میدهد.
سرلشكر رشید گفت: ملت شریف ایران اطمینان دارد، نیروهای مسلح به ویژه ارتش رسالت خود را در مقابله با بیثباتی و حفظ استقلال ایران عزیز به خوبی انجام میدهند. ملت ایران هرگز رشادتهای ارتش در مقابله با دشمنان انقلاب را فراموش نخواهد كرد. ارتش جمهوری اسلامی با بصیرت عمیق راهبردی و صادقانه، از ایران، نظام و ولایت دفاع كرده است. در طول چهار دهه بعد از انقلاب مواضع ارتش دقیق بوده و در میان غبار فتنهها، موضعگیری درست و آگاهانهای در دفاع از حق، انقلاب، نظام، ولایت و مردم اتخاذ كرده است.
وی ادامه داد: ارتش در دفاع مقدس با وجود مشكلات بسیار پس از انقلاب، تمامقد و به بهترین شكل مقابل دشمن ایستاد و شكست دشمن در همان سال اول جنگ محصول همین مقاومت بود. در دهههای قبل از انقلاب شاهد اشغال بخشیهایی از كشور، فقر و شكست غرور و عزت ایران و ایرانی بودیم اما در طول سالهای دفاع مقدس حتی یك وجب از خاك ما در تصرف دشمن نماند و رشادتهای ارتش مردمپایه در آن هشت سال، تحقیر ملت ایران در جنگهای گذشته را جبران كرد.
فرمانده قرارگاه مركزی حضرت خاتمالانبیاء(ص) عنوان كرد: من در طول دوران دفاع مقدس از شهدای بزرگ ارتش همچون فلاحی، صیاد شیرازی، بابایی، اقاربپرست، فكوری و منفردنیاكی به عنوان الگو، درس آموختم. از شهیدان زنده مثل امیر سرلشكر حسنی سعدی و صدها فرمانده دلاوری كه هركدام الگویی از مدیریت و فرماندهی در لحظات حساس جنگ بودند نیز باید یاد كنیم.
سرلشكر رشید اظهار داشت: دشمنان در صدد هستند با ایجاد بیثباتی، با قدرت نیروهای مسلح ایران مقابله كنند و در این مسیر با تمام توان از ظرفیتهای خود در فضای مجازی استفاده كردهاند. دشمن روی نقاط ضعف و قوت فتنههای گذشته كار كرده و بدون تردید با برنامهریزی بسیار دقیق و برجسته كردن چالشها، فتنه اخیر را طراحی كرده است. فشار حداكثری علیه اقتصاد و معیشت نیز یكی از مهمترین برنامههای دشمن برای بیثبات كردن ایران بوده است.
وی افزود: در فتنه اخیر مردم ما شناخت بهتری از دشمن و قدرت رسانه و فضای مجازی پیدا كردند اما آنقدر حجم و عمق نگاه دشمن برای بیثباتی و تضعیف امنیت و تجزیه ایران گسترده و پیچیده بوده كه لازم است بیش از پیش روی جهاد تبیین كار كنیم. یكی از راههای مقابله با برنامهریزی گسترده دشمنان، تشكیل قرارگاه رسانهای با حضور نخبگان رسانهای و فضای مجازی است.
فرمانده قرارگاه مركزی حضرت خاتمالانبیاء(ص) خاطرنشان كرد: همچنین لازم است باوجود توجه دولت مردمی به مشكلات معیشتی مردم، تلاش بیشتری در این زمینه صورت گیرد. تشكیل جلسات روشنگری و تبیین نیز اقدامی ضروری است كه باید ادامه پیدا كند. مقابله در برابر جنگ سخت و نرم علیه منشاء و مبداء دشمن و دشمنیها یكی دیگر از راهكارهای تقویت ثبات و امنیت مردم، نظام و ایران است.
انتهای پیام/