صدای جمهوری اسلامی ایران

همسر شهید بریری می گوید: پسرم كه حدود 6 سال داشت از سردار سلیمانی خواست هدیه‌ای به او بدهد. سردار یك انگشتر به پسرم داد، اما وقتی دید انگشتر برایش بزرگ است با ناراحتی بچگانه به سردار پس داد.

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، مدافع حرم حضرت زینب (س) علیرضا بریری در 16 اردیبهشت سال 1395 در منطقه خان‌طومان سوریه حین مبارزه با تروریست‌های تكفیری به شهادت رسید. پیكر او در شرایطی بود كه مانند تعدادی دیگر از شهدا امكان آوردن به عقب وجود نداشت. سرانجام پیكر این شهید عزیز كه اهل استان مازندران بود پس از حدود سه سال كه از شهادتش می‌گذشت در منطقه خان‌طومان تفحص و از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

آنچه می‌خوانید روایت همسر این شهید است از دیدار با حاج قاسم سلیمانی: «بعد از شهادت همسرم خیلی دوست داشتم سردار سلیمانی را ببینم. همه خانواده‌های شهدای مازندران احساس مرا داشتند. برای همین درخواست كردیم سردار به مازندران بیایند. مدتی بعد مراسمی در بابل ترتیب دادند تا حاج قاسم برایمان سخنرانی كنند. خیلی خوشحال بودیم. در شهر همه جا عكس‌های سردار را نصب كرده بودند.

آن روز بعد از سخنرانی حاج قاسم به خانواده‌ها اطلاع دادند به نماز خانه سالن بروید. آنجا برای همه خانواده تك تك میزی گذاشته بودند. سردار چند دقیقه سر میز هر خانواده می‌نشست. چهره حاج قاسم از نزدیك به قدری پرصلابت بود كه انگار نمی‌شد مستقیم در چشم‌هایشان نگاه كرد. در عین حال بسیار بسیار صمیمی بودند.

به میز ما رسیدند. پسرم كه حدود 6 سال داشت از ایشان خواست هدیه‌ای به او بدهد. سردار یك انگشتر به پسرم داد، اما وقتی دید انگشتر برایش بزرگ است با ناراحتی بچه‌گانه به سردار پس داد و گفت این انگشتر بزرگانه است. من انگشتر بچگانه می‌خواهم. سردار انگشتر را گرفت و خندید. همه خندیدند. اما حاج قاسم مجدد انگشتر را به او داد و قرار شد وقتی پسرم بزرگ شد آن را به او بدهم. اما خب برای همه جالب بود، چون تا به حال كسی انگشتر سردار را پس نداده بود.

پسرم سردار را می‌شناخت. همیشه تصویر حاج قاسم را نشانش می‌دادم و می‌گفتم: این مرد خیلی قوی است او فرمانده بابایی بوده و ما را خیلی دوست دارد.

سپس از حاج قاسم خواستم نوشته‌ای برای ما بنویسند. سردار پرسید برای خودتان بنویسم یا محمدامین. گفتم برای هر دو. تصویر شهید بریری روی میز مقابل سردار بود. سردار موقع نشستن نگاه زیر چشمی‌ای به عكس شهید كرد، نگاهی كه همان وقت هم برای ما سوال برانگیز شد.

همسر من دو سال و چند ماه پس از شهادت پیكرش از سوریه برگشت و از طریق آزمایش DNA شناسایی شد. جالب است بگویم همسرم روز 17 دی 97 به خاك سپرده شد. با خودم فكر می‌كنم شاید سردار می‌دانسته روز تدفین او همزمان می‌شود با روز تدفین شهید بریری.

وقتی حاج قاسم شهید شد من جایی بودم كه دسترسی به تلویزیون نداشتم؛ خبر شهادت حاج‌قاسم را به من پیامك كردند؛ وقتی خبر را خواندم وارد شبكه‌های اجتماعی شدم و دیدم خبر شهادت ایشان در تمام كانال‌های خبری و گروه‌ها درج شده است. داغ بزرگی بود و شوكه شدم. سردار به واقع بعد از شهدایمان پشت و پناه خانواده‌های شهدای مدافع حرم بودند. اما از طرفی شهادت حق ایشان بود. به قول همسرم یك پاسدار 30 سال وقت دارد شهید شود. یعنی زمانی كه در سپاه حضور دارد و سردار سلمیانی و واقعا حیف بود به شهادت نرسد.

پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • روایت علی لاریجانی از نمایشی منقلب‌كننده / حاج‌قاسم از چه چیز خسته بود؟

  • تبیین تمام عیار فرهنگ دفاع مقدس با كوتاهی مواجه بوده است

  • «شهید غوابش» مدافع حرمی كه از مسجد رشد كرد/بابا عاقبت به خیر شد

  • اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه بدعتی در قواعد بین الملل است

  • رشد شعر آئینی و شعر دفاع مقدس چشم‌گیر بوده است

  • استاندار كردستان: گرامیداشت شهدا مانع تحریف دشمنان از وقایع دفاع مقدس می‌شود

  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هدف همایش «بانوی مهر»/ حضور بانوانی از آمریكا و كانادا در این همایش

  • سردار نقدی: استمرار راه شهید سلیمانی با تأمین نیازهای مردم/ «اصناف» قهرمانان جنگ اقتصادی هستند

  • سرلشكر سلامی: لشكری كه شهید دقایقی ساخت پایه گذار حشدالشعبی در عراق شد

  • رهبرانقلاب: در كشور به اتحاد كلمه و همدلی نیاز داریم