به بهانه ایام شهادت شهید سلیمانی به سراغ سردار محمدرضا حسنیسعدی مدیر گلزار شهدای كرمان رفتیم تا از دلاوریهای سرداری بگوید كه تا پایان عمر هیچ وقت میدانهای نبرد را ترك نكرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از كرمان، ایام سومین سالگرد شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت، حاج قاسم سلیمانی فرصت مغتنمی است برای بیان خاطراتی از رشادتها، مهربانیها، از خودگذشتگیها و بصیرت و تدبیر و مردمداری فرماندهی كه پس از انقلاب اسلامی ایران، عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد، همواره لباس مجاهدت به تن داشت و تا پایان عمر هیچ وقت میدانهای نبرد را ترك نكرد. این ایام فرصت مناسبی است برای یادآوری دلاورمردیهای اَبَرمردی كه ایرانی و غیرایرانی و مسلمان و غیرمسلمان برایش تفاوتی نداشت و هر جا كه احساس میكرد مظلومی نیاز به كمك و حمایت دارد، به یاریش میشتافت، این ایام فرصت مناسبی برای تداعی خاطرات سرداری كه او و یارانش مدافعان حرم نام گرفتند و نقش كلیدی در سركوبی ناآرامیهای منطقه به ویژه داعش ایفا كردند.
به بهانه این ایام به سراغ سردار محمدرضا حسنیسعدی مدیر گلزار شهدای كرمان رفتیم؛ شنیدن خاطراتی از حاج قاسم از زبان یار و همرزم دیرین شهید سلیمانی و یادگار دوران دفاع مقدس، كسی كه پا به پای سردار دلها در نیمهشبهای گلزار شهدای كرمان قدم زد و دل به دل سردار دلها داد، بسیار شنیدنی است.
از خاطره تلخ و سنگین شهادت حاج قاسم تا دلجویی از خانواده شهدا
سردار محمدرضا حسنی سعدی مدیر گلزار شهدای كرمان در گفتوگو با تسنیم با اشاره به روز سخت و تلخ شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: بعد از نماز صبح پسرم به من خبر داد كه حاج قاسم به شهادت رسیده، شنیدن این خبر برای من بسیار سخت و سنگین بود و دلم میخواست كه خبر دروغ باشد؛ قرآن را باز كردم و این آیه شریفه آمد "كسانی كه ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند خوش به حالشان، خوب جایگاهی دارند". یقین پیدا كردم كه حاج قاسم به شهادت رسیده است.
وی با بیان اینكه مردم به میدان آمده بودند، خبر برای همه سخت و تكان دهنده بود، عدهای موكبها را راهاندازی میكردند، عدهای عزاداری كرده و بعضی به دنبال برگزاری مراسم و مجالس ختم و عزا بودند و همه اینها در شرایطی بود كه هنوز پیكر مطهر شهید سلیمانی در كشور عراق بود، ادامه داد: 3 هزار و 750 كیلومتر طول مراسم تشییع جنازه حاج قاسم بود.
مدیر گلزار شهدای كرمان با اشاره به خاطرهای از شهید سلیمانی كه رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره كردند، گفت: نوه شهید مغفوری دچار بیماری شده بود و حاج قاسم 20 روز پیگیر درمان او بود و به فرزند شهید دلداری میداد تا اینكه پزشك تشخیص داد كه مشكل او زیاد جدی نیست.
وی با بیان اینكه دختر شهید به من گفت كه به حاج قاسم گفتم "عمو شما بروید" اما حاج قاسم گفت "من بابای تو را فرستادم جای خودم تا هوای رزمندگان داشته باشد الان من به جای پدر تو اینجا هستم"، ادامه داد: حاج قاسم همیشه هوای فرزندان شهدا را داشت.
سردار حسنی سعدی بیان كرد: فرزند شهید برایم نقل كرد كه خواب شهید سلیمانی را دیدم و به ایشان گفتم "مگر شما شهید نشدید"، حاج قاسم گفت "از زمانی كه به شهادت رسیدم خداوند به من دو بال داده است و هر جا كه بخواهم میروم".
جهاد، خدمت به مردم، نظام و انقلاب اولویت شهید سلیمانی بود
این یار دیرین و همرزم شهید سلیمانی با اشاره به اینكه در یك تقسیمبندی حدود 50 ویژگی از جمله ولایتمداری، اخلاص، صداقت، مردمداری، اطاعت از رهبری، تواضع، تدبیر، شجاعت، مهربانی و همه بعدی بودن برای شهید سلیمانی بیان شده است، اظهار داشت: حاج قاسم گذشت زیادی داشت و از تمام چیزی كه داشت و به آن علاقه داشت گذشت، حتی منزل شخصی خود را هم وقت مجلس عزاداری حضرت زهرا(س) كرد.
وی با بیان اینكه شهید سلیمانی خیلی عاطفی و مهربان بود و علاقه زیادی به فرزندان خود داشت اما جهاد، خدمت به مردم، نظام و انقلاب اولویت شهید سلیمانی بود، ادامه داد: شهید سلیمانی حتی آبروی خود را هم گذاشت.
چرا شهید سلیمانی موافقت نكرد مستند زندگیاش ساخته شود؟
سردار حسنی سعدی با اشاره به اینكه به حاج قاسم گفتم میخواهم مستند زندگی شما را بسازم، یادداشتی از حضرت آقا به من نشان داد و گفت "در این یادداشت حضرت آقا به من گفتند من برایت دعا میكنم، تو هم خیلی احتیاط كن" افزود: حاج قاسم به من گفت اینكه من دنبال ساخت مستند و مصاحبه باشم، خلاف احتیاط است.
وی با بیان اینكه اینكه شهید سلیمانی یك دیپلمات برجسته بود، گفت: یكبار شهید سلیمانی به من گفت "شیرهای تعزیه را دیدهای، شیر واقعی نیستند پوستینی هستند كه آن را با كاه پر كردهاند؛ آمریكا دقیقاً همین است؛ پوشالی، تو خالی و آسیبپذیر.
مدیر گلزار شهدای كرمان با اشاره به 14 نیروی آمریكایی كه در خلیج فارس اسیر شده بودند، گریه میكردند؛ نیروهای نظامی آموزش دیده اما رزمندگان نوجوان 13 ساله و 17 ساله ما در اسارت هم مقابل صدام میایستند، ادامه داد: اینكه دزدانه و شبانه موشكی را بزنند و فرار كنند كه مردانگی نیست.
وی به یك خبرنگار آلمانی به نام هوفر كه قبلاً وزیر فرهنگ آلمان هم بوده اشاره كرد و گفت: وی از نخستین غربیهایی است كه توانست به قلمرو تحت حكومت داعش سفر كند؛ 10 روز از داعش اماننامه كتبی گرفت و برای مصاحبه به میان آنها رفت.
سردار حسنی سعدی با بیان اینكه هوفر در مقدمه كتاب نوشته درآمد حاصل از این كتاب را صرف افراد آسیب دیده از داعش میكنم، ادامه داد: در این كتاب نوشته شده ظرف 200 سال گذشته هیچ كشور مسلمانی به ما حمله نكردند اما جنگهای صلیبی و جنگ جهانی اول و دوم را با میلیونها كشته ما غربیها به راه انداختیم.
وی با اشاره به اینكه زندان گوانتانامو و زندان بگرام افغانستان را كه بسیار وحشیانهتر از گوانتانامو است آمریكاییها راهاندازی كردند، افزود: این نویسنده از قول ویكتورهوگو نقل میكند كه فرانسویها در الجزایر علیه مسلمانان و مجاهدان الجزایری جنایات بیرحمانهای انجام دادند.
این یار دیرین و همرزم شهید سلیمانی با بیان اینكه غرب وحشی، وحشیتر از داعش است و خود غربیها داعش را بهوجود آوردند، گفت: غرب همیشه برای قدرت، شهرت، شهوت و ثروت جنگیده است.
پایان پیام/