صدای جمهوری اسلامی ایران


مسوولان یادمان و نمایندگان هیأت امنای زیارتگاه شهدای هویزه با مادر و خواهر شهید «رضا خاكساری» در شهر بهبهان دیدار كردند.

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر مسوولان یادمان و نمایندگان هیأت امنای زیارتگاه شهدای هویزه با حضور در منزل خواهر والامقام شهید «رضا خاكساری» در شهر بهبهان با مادر و خانواده این شهید حماسه هویزه دیدار كردند.

در ابتدای این دیدار كه مسوول و جمعی از خدام كمیته خادم الشهدای بهبهان نیز حضور داشتند، سردار یونس شریفی (همرزم شهدای هویزه) با بیان اینكه سرداران شهید بهبهان در همه مناطق از ایران دفاع كردند و خاك همه نقاط كشور از جمله هویزه به خون پاك این دلیرمردان مطهر است به ارائه گزارشی از برگزاری چهل و دومین سالگرد حماسه هویزه پرداخت.

وی افزود: اكثر جمعیت حاضر در مراسم امسال را جوانان تشكیل می‌دادند و این مهم، بیانگر اقبال این قشر جامعه به شهدا و فرهنگ دفاع مقدس است.

عضو هیأت امنای زیارتگاه شهدای هویزه خطاب به مادر شهید خاكساری ادامه داد: تنها كمبود و نقیصه مراسم امسال عدم حضور شما مادر بزرگوار در هویزه بود و برای همین ما خدمت رسیدیم تا عرض ادب كنیم و میلاد حضرت زهرا (س) را به شما تبریك بگوییم.

مادر والامقام شهید خاكساری نیز به بیان خاطراتی از فرزند شهیدش پرداخت و خاطرنشان كرد: «رضا، 3 ساله بود كه پدرش در سانحه تصادف از دنیا رفت؛ لذا خیلی مراقبش بودم تا خوب تربیت شود و همواره به او می‌گفتم: دوست دارم وقتی بزرگ شدی آنچنان شایسته شده باشی كه بتوانم پشت سرت نماز بخوانم.»

این مادر شهید ادامه داد: «رضا یگانه پسر خانواده و معلم بود. جنگ كه شد، روز اعزام، دنبالش رفتم تا سپاه. كنار ماشین كه رسید گفت: «دلم می‌خواهد از ته قلب اجازه بدهی تا بروم.» گفتم سپردمت به خدا؛ فدای علی اكبر امام حسین (ع). خندید، گفت: «حالا شدی یك مادر نمونه» و رفت و در هویزه به شهادت رسید.»

در ادامه سردار شریفی با اشاره به عنایت خاص و همیشگی رهبر فرزانه انقلاب به شهدای هویزه ضمن اهدای چفیه و انگشتر اهدایی معظّم‌له به این بانوی فداكار و شهیدپرور اظهار داشت: این خانه به نور شهید منور است و ان شاءالله با هدیه رهبر معظم انقلاب اسلامی نورانی‌تر گردد.

پاسدار شهید رضا خاكساری؛ 17 اردیبهشت 1338 در بهبهان به دنیا آمد. وی پس از فارغ التحصیلی از دانشسرای مقدماتی به عنوان رئیس و آموزگار دبستان‌های بخش زیدون شهرستان بهبهان مشغول خدمت شد.

خاكساری كه از مبارزان فعال انقلاب در خوزستان به شمار می‌آمد، از سال 1359 به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و با شروع جنگ تحمیلی به دفاع از كشور برخاست.

وی از جمله مدافعانی است كه در كنار شهید غیوراصلی و در عملیاتی به همین نام مانع سقوط اهواز در روز‌های آغازین دفاع مقدس شدند.

خاكساری كه مدتی نیز «مسوول مبارزه با منكرات» شهر بهبهان بود، با حضور در حماسه هویزه به جمع یاران سید حسین علم الهدی پیوست و سرانجام در 16 دی 1359 آسمانی شد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • روایت علی لاریجانی از نمایشی منقلب‌كننده / حاج‌قاسم از چه چیز خسته بود؟

  • تبیین تمام عیار فرهنگ دفاع مقدس با كوتاهی مواجه بوده است

  • «شهید غوابش» مدافع حرمی كه از مسجد رشد كرد/بابا عاقبت به خیر شد

  • اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه بدعتی در قواعد بین الملل است

  • رشد شعر آئینی و شعر دفاع مقدس چشم‌گیر بوده است

  • استاندار كردستان: گرامیداشت شهدا مانع تحریف دشمنان از وقایع دفاع مقدس می‌شود

  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هدف همایش «بانوی مهر»/ حضور بانوانی از آمریكا و كانادا در این همایش

  • سردار نقدی: استمرار راه شهید سلیمانی با تأمین نیازهای مردم/ «اصناف» قهرمانان جنگ اقتصادی هستند

  • سرلشكر سلامی: لشكری كه شهید دقایقی ساخت پایه گذار حشدالشعبی در عراق شد

  • رهبرانقلاب: در كشور به اتحاد كلمه و همدلی نیاز داریم