صدای جمهوری اسلامی ایران

محمدمهدی رحمتی سرپرست معاونت امور استان‌های صدا و سیما در یادداشتی به شاخصه‌های اصلی برنامه‌های رسانه‌ای دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی پرداخته است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمد مهدی رحمتی سرپرست معاونت امور استان‌های صدا و سیما در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، به ویژگی‌ها و مؤلفه‌های اصلی برنامه‌های رسانه‌ای برای گرامیداشت این قهرمان ملی پرداخت.

وی در آغاز این نوشتار آورده است:

دومین سالگرد شهادت خادم ملت، مرد میدان، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در پیش است؛ مردی به تمام معنا، امید دوستان و خار چشم دشمنان، بازوی توانمند ولایت در همه عرصه‌های خدمت و سربازی همیشه آماده در راه جهاد؛ مصداق هم آنان كه «الْمُجاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجاهِدِینَ بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ عَلَی الْقاعِدِینَ دَرَجَةً وَ كلاًّ وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنی وَ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجاهِدِینَ عَلَی الْقاعِدِینَ أَجْراً عَظِیماً» مردانی كه در هنگامه دفاع از حق، جان و مال و آبروی خویش را نادیده می‌گیرند و آنچه می‌بینند، یكی شدن با حقیقت است.

آری او چنین مجاهدی بود و همین ویژگی سبب شد دشمنان دین و مستكبران عالم برای از میان برداشتنش هم قسم شوند و در سحرگاهی تلخ، مرد میدان را به خیال خام خود از میدان به در كنند، غافل از اینكه روح بلند او پیش از آنكه آسمانی شود، میدان قلوب اهل ایمان و استقامت را به تسخیر خود در آورده بود.

رحمتی در ادامه یادداشت خود با بیان اینكه شهید سلیمانی از نزدیكترین یاران رهبری(مدظله العالی) و از فرماندهان ارشد و خوش‌فكر نظامی و از وفاداران نظام اسلامی به شمار می‌رفت نوشته است:

"او مردی اهل مراقبه و عرفان بود كه در هنگامه نبرد، با تدبیر و درایت به بسیج نیروهای مردمی پرداخت و با مدیریتی راهبردی، معادلات نیروهای بیگانه حاضر در منطقه را بر هم زد به نحوی كه جغرافیای مقاومت را در بعد سخت و نرم، به همه عالم گسترش داد. شخصیتی كاریزماتیك، آوانگارد و پیشرو كه فارغ از فضای فرماندهی و نظامی‌گری، دوستی و صمیمیت خاصی را با نیروهای پا به ركابش ایجاد كرده بود؛ او مرد میدان عمل بود و همه وجود خود را وقف حضور در میدان مقاومت و حمایت از مردم مظلوم و بی‌دفاع منطقه كرده بود. سلیمانی فریاد مظلومیت ملت عراق، سوریه، یمن، لبنان و فلسطین بود."

وی سپس به برنامه‌های رسانه‌ای در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی پرداخته و آورده است:

"این برنامه‌ها در حالی‌ نمایان شده كه ابعاد مختلف شخصیتی این شهید گرانقدر جامعه ما هر روز بیش از گذشته داغدار فقدان اوست برگزار می‌شوند و در این میان هرچند تلاش شده تا برای پاسداشت مقام سردار دل‌ها و به جا آوردن حق در گرامیداشت یاد و راه او از همه ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای استفاده شود اما حاج قاسم را حالا نه فقط رسانه‌ها، بلكه این بار، مردم باید روایت كنند.

باید فرصت داد تا «مردم» از حاج قاسم بگویند... بگویند كه این فرمانده نظامی مقتدر، چگونه فاتح قلب‌ها بود و چرا همه فكرش به دنبال خدمت به مردم. رسانه ها این بار بگذارند، زن و مرد و كودك و كهنسال ایرانی بگویند كه حاج قاسم چگونه ما مردم را ملت امام حسین(ع) می‌نامید و خود با تدبیر، دل‌ها را به هم نزدیك كرد، محور مقاومت را مقاوم تر از همیشه ساخت و معادلات نظامی شكل گرفته در منطقه را بر هم زد.

این بار و در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم، رسانه ها، روایت مردم از اعلام كننده محو داعش را بازگو كنند.

انتهای پیا/

مرتبط با این خبر

  • روایت علی لاریجانی از نمایشی منقلب‌كننده / حاج‌قاسم از چه چیز خسته بود؟

  • تبیین تمام عیار فرهنگ دفاع مقدس با كوتاهی مواجه بوده است

  • «شهید غوابش» مدافع حرمی كه از مسجد رشد كرد/بابا عاقبت به خیر شد

  • اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه بدعتی در قواعد بین الملل است

  • رشد شعر آئینی و شعر دفاع مقدس چشم‌گیر بوده است

  • استاندار كردستان: گرامیداشت شهدا مانع تحریف دشمنان از وقایع دفاع مقدس می‌شود

  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هدف همایش «بانوی مهر»/ حضور بانوانی از آمریكا و كانادا در این همایش

  • سردار نقدی: استمرار راه شهید سلیمانی با تأمین نیازهای مردم/ «اصناف» قهرمانان جنگ اقتصادی هستند

  • سرلشكر سلامی: لشكری كه شهید دقایقی ساخت پایه گذار حشدالشعبی در عراق شد

  • رهبرانقلاب: در كشور به اتحاد كلمه و همدلی نیاز داریم