كتاب دا خاطرات سیده زهرا حسینی است كه با تلاشهای سیده اعظم حسینی و توسط انتشارات سوره مهر چاپ شده است.
كتاب دا خاطرات سیده زهرا حسینی از روزهای اول جنگ و حمله ارتش بعثی غراق به خرمشهر است. در این كتاب او مقاومت مردم را بیان میكند. سیده زهرا حسینی خاطرات و مقاومتهای خود را از روزهای جنگ با تمام جزئیات تعریف میكند و این جزئینگریها باعث شده خیلیها این كتاب را رمان بنامند. كتابی كه در سال 1387 چاپ شد و در كمتر از 8 ماه به چاپ 55 رسید. این كتاب یكی از كاملترین كتابهای دفاع مقدس است و از نظر تصویری فوقالعاده است و اگر به دست كارگردانی چیرهدست سپرده شود، فیلمی تاثیرگذار خواهد بود. البته تاكنون چندین كارگردان برای ساخت فیلم كتاب دا اقدام كردهاند.
كتاب دا نگاه اقشار مختلف جامعه را به خود جلب كرده است: مسئولان و میدران فرهنگی، نویسندگان، هنرمندان و ...
سیده زهرا حسینی در آن زمان تنها نوجوانی 17 ساله بود و ما تمام اتفاقات جنگ را از دید یك دختر نوجوان میخوانیم، راوی حدود 20 سال تمامی خاطرات را بیان نكرده و آنها را مانند راز درون خود نگه داشته است، او چیزهایی را دربارهی جنگ گفته كه تابهحال كسی حرفی از آن نزده است. این كتاب به سه بخش تقسیم میشود:
قسمت نخست كتاب سالهای ابتدایی زندگی سیده زهرا حسینی در عراق و مهاجرت اجباری خانواده وی تحت فشار رژیم بعث را روایت میكند.
قسمت دوم كتاب به شرح فعالیتهای حسینی در جریان جنگ ایران و عراق پرداخته است.
قسمت سوم كتاب هم در مورد زندگی شخصی حسینی و ماجرای ازدواج وی است.
بنا بر ادعای رسانههای داخلی، كتاب دا پرمخاطبترین كتاب سال 1388 در ایران بود. انتشار این كتاب، اعتراض تكاوران نیروی دریایی ارتش را نسبت به تصویری كه از ارتش در این كتاب ترسیم میشود، در پی داشت