صدای جمهوری اسلامی ایران

كتاب «حلقه‌ی وصل» زندگینامه و خاطرات شهید منوچهر سعیدی مدافع حرم كردستان نوشته‌ی رضا رستمی، داستان زندگی مردی غیرتمند و جسور را به تصویر می‌كشد كه با ایثار و از خودگذشتگی در مقابل تروریست‌های داعشی ایستاد و از اسلام دفاع كرد.

درباره‌ی كتاب حلقه‌ی وصل:

نباید جایگاه رفیع خانواده‌ی شهدا به‌ خصوص خانواده و فرزندان شهدای مدافع حرم كه حق بزرگی بر همه مردم و مسئولان كشور دارند از نظرها دور شود و وظیفه‌ی همه‌ی ماست كه یاد و خاطره‌ی آنان را زنده نگه داریم. این كتاب خاطرات اولین شهید مدافع حرم استان كُردستان كه سلاح مردانگی و شرافت را برداشت تا پاسدار حریم حرمت ولایت باشد را به تصویر می‌كشد.




در بخشی از كتاب حلقه‌ی وصل می‌خوانیم:

روستای «میهم سفلی» دیار غریبی است. شهرستان قروه را همه ایران بادیانت مردمانش می‌شناسند. رزمندگان شهرستان قروه ستارگانی هستند كه بر آسمان كُردستان برای همیشه نورافشانی می‌كنند، مساجدش جوانانی چون شهید «منوچهر سعیدی» را پرورش داده است كه صفا، صداقت و اخلاقشان صفحات تاریخ را معطر از روح آزادی و جوانمردی نموده است.

شهید منوچهر سعیدی پرورده محراب مساجد این دیار است. صلابت، شهامت و دین‌داری از خصوصیاتی بود كه از همان بدو كودكی در وجودش موج می‌زد.

در ذهن خود نقشه سفر را كه می‌كشی شاید نام شهرستان قروه فواره می‌كند و مثل یك هشدار تو را به سمت خود می‌كشاند و با این كشش باروبندیل سفر را می‌بندی و راهی دیاری می‌شوی كه انگار قلم روزگار، رنگ به تاریخ آن زده است و دامن گل‌دار كوه‌ها را با چین‌هایی از آبشار به هم دوخته است.

به شهری سفر می‌كنی كه در نگاه اول كوچك به نظر می‌رسد اما وقتی عمق تاریخ باستان را در آن می‌بینی. با چشمانت پُر از تماشای دشت‌ها و طبیعت سبز و بهاری‌اش می‌شوی؛ و می‌توان باور كرد كه شهرستان قروه همان دشت خدایی است كه نامش را نهاده‌اند.

شهرستان قروه شهر دشت و گل و چشمه‌هاست، شهر تاریخ، فرهنگ و چند زبان است، در سفر به این شهر می‌توان با زبان كُردی و تركی سخن گفت و خاطرات خوبی را به یادگار بُرد.

روستای «تكیه میهم» : از دو بخش میهم سفلی و علیا تشكیل شده است و در فاصله سیزده كیلومتری جنوب شرقی شهرستان قروه قرار دارد.

اگر دوست دارید در دامنه كوه زیر درختان تنومند و سبز بنشینید و به آسمان آبی خیره شوید طبیعت این جا چنین جاذبه‌ای دارد غیرقابل وصف و دیدنی. روستایی كهن و تاریخی كه با طبیعت بكر و دست‌نخورده خودپذیرای گردشگران روستایی است. این روستا در دامنه كوه پریشان و قلوز واقع‌شده و ازلحاظ گردشگری طبیعی و بومی گردی حرف اول را می‌زند.

درست روبروی تكیه سرسبز «میهم»؛ چشمانت از دیدن آنچه در مقابلت ایستاده است برق می‌زند و نگاهت از هیجان منفجر می‌شود. روستایی كه در مسیر جاده شهرستان سنقر قرار گرفته و در دلِ، طبیعتی چشم‌نواز پنهان ‌شده است.

«میهم سفلی»، روستایی از توابع بخش «چهاردولی» شهرستان قروه در نود كیلومتری شرق شهرستان سنندج در استان كُردستان ایران قرار دارد. این روستا در دهستان «چهاردولی» غربی قرار دارد و بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسكن سال 1390 جمعیت این روستا هزار و چهارصد و شش نفر (سیصد و هشتادوشش خانوار) بوده‌ است.

شهید «منوچهر سعیدی» پرورده كوچه‌های تنگ و تاریك روستای «میهم سفلی» از توابع بخش «چهاردولی» شهرستان قروه از توابع استان كُردستان است. كه در ظلمت حاكم بر فضای آن روزها در خانواده‌ای فقیر اما دین‌دار، مؤمن و علاقه‌مند به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دیدگانش به فروغ هستی روشن شد.

چهره‌ی مصمم منوچهر بشارت روزهای حركت در سیل حق را با عزمی جزم و اراده‌ای پولادین با اتكا به یاری خدا را می‌داد.

مرتبط با این خبر

  • معرفی كتاب حوض خون

  • معرفی كتاب «پشت صحنه سیاسی جنگ 33 روزه»

  • معرفی كتاب كتاب خاتون و قوماندان

  • معرفی كتاب فاتح قدس

  • عقل سرخ

  • داغ دلربا: روایتی از تشییع پیكر سپهبد شهید قاسم سلیمانی در ایران

  • «خط مقدم» با روایتی متفاوت از پدر موشكی ایران

  • معرفی كتاب «بادیگارد»

  • معرفی كتاب «در مكتب مصطفی»

  • معرفی كتاب «آواز بلند»