صدای جمهوری اسلامی ایران

آیت‌الله سید احمد خاتمی ،با تقدیر از فعالیت های رادیو اربعین گفت :رادیو اربعین یك حسینیه بزرگ است كه از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر رفته است‌.


امام جمعه موقت تهران ،صبح پنجشنبه در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان این كه راهپیمایی اربعین حسینی بیعت مجددی با سالار شهیدان امام حسین «ع» افزود: بسیار مهم است كه در مسیر راهپیمایی اربعین ، ذكر خدا و یاد خداوند را فراموش نكنیم و لحظه به لحظه به یاد اهل بیت و اهداف قیام امام حسین «ع» باشیم و بگوییم «حسین جان ما اگر در كربلا بودیم فدایی تو بودیم‌.»

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینكه تنها در ایران است كه در این ایام شاهد فعالیت رادیو اربعین هستیم ،خاطرنشان كرد :رادیو اربعین یك حسینیه بزرگ است كه از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر رفته است، ما باید به این ببالیم كه در كشور دوستداران اهل بیت و امام حسین زندگی می كنیم و رهبر انقلاب اسلامی فرزند همان «حسین» است .

احمد خاتمی همچنین در مورد ابتكار ایجاد شده در رادیو اربعین مبنی بر ایجاد تسهیلات و كمك از سوی شنوندگان رادیو اربعین برای فراهم كردن مقدمات سفر به عراق برای كسانی كه تاكنون به راهپیمایی اربعین نرفته اند، افزود : این ابتكار صد درصد خداپسندانه است و این از مصادیق قرض دادن به خداوند است و كسانی كه در این مسیر قدم بر می دارند آینده خود را آباد می كنند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا