استاندار ایلام اعلام كرد : در روز جمعه«11 شهریورماه » تا این لحظه ، بیش از 32 هزار زائر از مرز مهران به منظور زیارت عتبات عالیات راهی عراق شده اند .
حسن بهرام نیا ، در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینكه ما پیش بینی می كردیم كه اوج مراجعه زائران به مرز مهران از شانزدهم شهریور ماه آغاز شود ولی از هم اكنون شاهد حضور قابل توجهی از زائران در مرز مهران برای ورود به عراق هستیم، افزود:میزان زائرانی كه امروز از مرز مهران وارد عراق شدند 50 درصد بیش از روز گذشته است و نزدیك به 10 هزار زائر نیز از طریق مرز مهران به كشور بازگشتند .
استاندار ایلام با بیان اینكه زائران از قشر های مختلف هستند و ما تلاش كرده ایم كه امكانات لازم را برای پذیرایی از زائران در فصل گرما ایجاد كنیم ،از جمله این كه سایه بان هایی در پایانه مرزی ایجاد و «مه پاش هایی» نیز نصب شده است، گفت :عبور زائران در حال حاضر از مرز مهران به صورت روان در جریان است و نسبت به سالهای قبل تعداد گیت های خروجی را افزایش دادهایم و حدود صد گیت در این ارتباط در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینكه موكب ها نیز در مرز مهران مستقر شده اند و هر چه جلوتر برویم خدمات بهتری از سوی موكبها به زائرین ارائه میشود، خاطرنشان كرد :در حال حاضر در مورد عبور موكب ها از مرز برای حضور در عراق با مشكلاتی روبه رو هستیم كه این موضوع نیز به خاطر روند اداری است كه باید در این ارتباط در كشور عراق طی شود و طرف عراقی در تلاش است كه به این روند سرعت دهد .