صدای جمهوری اسلامی ایران

سخنگوی سازمان هواپیمایی كشوری، اعلام كرد: تا به امروز 78 هزار زائر ایرانی از طریق خطوط هوایی به عراق سفر كرده اند.


میر اكبر رضوی، صبح روز پنجشنبه در مصاحبه با رادیو اربعین با تاكید بر این كه تا به امروز تخلفی در ارتباط با قیمت بلیط برای سفر به عراق جهت شركت در راهپیمایی اربعین حسینی انجام نشده و شركت های هواپیمایی داخلی بر اساس قیمت مصوب عمل كرده اند ، افزود: در حال حاضر شاهد موج بازگشت زائران از عراق به كشور هستیم و در همین ارتباط با توجه به ترافیك شدید اطراف فرودگاه نجف و برای اینكه زوار از پرواز جا نمانند و پرواز ها دچار اختلال نشود، از زائران می خواهیم كه حداقل پنچ ساعت زودتر از زمان پرواز شان به فرودگاه بیایند.

این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی كشوری با بیان اینكه تاكنون هفتاد و هشت هزار نفر زائر از طریق خطوط هوایی به عراق رفته اند، تصریح كرد : پیش‌بینی ما این است كه این میزان به 100 هزار نفر افزایش پیدا كند .

سخنگوی سازمان هواپیمایی كشوری ادامه داد : در حال حاضر همزمان رفت و برگشت زائران را داریم و این پروازها از طریق حداقل 17 فرودگاه انجام می شود.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا