استاندار ایلام،اظهار كرد: در پایانه مرز مهران امكانات لازم برای بازگشت زائران به كشور وانتقال آنها به شهرها و استانهای شان فراهم است.
حسن بهرام نیا،صبح روز پنجشنبه در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینكه از 12 شب پنجشنبه تا الان حدود 40 هزار زائر از طریق مرز مهران وارد كشور شده اند و حدود 7 هزار نفر از مرز جهت شركت در راهپیمایی اربعین حسینی خارج شده اند ،افزود: در حال حاضر مشكلی برای انتقال زائران به استانها و شهرستانهای شان نداریم و به اندازه كافی اتوبوس و ون در پاركینگ های اربعین و بركت در پایانه مرزی مهران برای انتقال زائران وجود دارد .
این مقام مسئول در استانداری ایلام با بیان اینكه برای تامین غذا و پذیرایی از زائران نیز امكانات لازم در مرز مهران مهیاست و كادر درمان و پزشكی نیز در در پایانه مرزی مستقر هستند تا در صورت لزوم زائران به آنها مراجعه كنند، ادامه داد: خوشبختانه در روزهای اخیر شاهد كاهش دما از 49 درجه به 37 درجه هستیم و این خود باعث كاهش مشكلات زائران شده است .
استاندار ایلام گفت:در همین جا از تمام كسانی كه قصد تشرف به عراق و زیارت و عتبات عالیات را دارند دعوت میكنیم كه از این فرصت استفاده كنند چرا كه امكانات برای شركت در این راهپیمایی فراهم است.