صدای جمهوری اسلامی ایران

مسئول عملیات اربعین شركت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: درگاه فروش بلیت اربعین آژانس‌ها و سایت‌های هواپیمایی هستند بنابراین مردم برای تهیه بلیت عتبات عالیات به فرودگاه‌ها مراجعه نكنند.

محمد حبیب‌الهی مسئول عملیات اربعین شركت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با توجه به آخرین وضعیت عملیات اربعین در فرودگاه‌ها، گفت: آخرین اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به عملیات اربعین در فرودگاه‌ها از طریق روابط‌عمومی شركت فرودگاه‌ها به اطلاع مردم خواهد رسید.

مسئول عملیات اربعین شركت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در ادامه تصریح كرد: متقاضیان سفر به عتبات عالیات به هیچ عنوان برای تهیه بلیت در فرودگاه‌ها حاضر نشوند و بلیت‌های عتبات عالیات را از آژانس‌ها یا سایت‌های فروش بلیت هواپیما خریداری كنند.

وی افزود: مردم از طریق سامانه 199 و مراجعه به سایت رسمی شركت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به نشانی www.airport.ir می‌توانند در جریان آخرین اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به عملیات اربعین در حوزه فرودگاهی قرار بگیرند.

مسئول عملیات اربعین شركت فرودگاه‌ها در خصوص آخرین وضعیت فرودگاه‌های عامل اربعین 1402، گفت: با انجام عملیات وارسی پروازی فرودگاه‌های مرزی غرب كشور تمامی فرودگاه‌ها از آمادگی كامل جهت برقراری پروازهای اربعین و خدمت‌رسانی به زائران امام حسین (ع) برخوردار هستند.

حبیب‌الهی گفت: با تخصیص اعتبارات لازم، موانع پیش‌روی فرودگاه‌های عامل اربعین برطرف شده و به‌زودی شاهد برپایی عملیاتی در شأن زائران حسینی خواهیم بود.

وی در پایان گفت: عملیات اربعین از 27 مرداد آغاز و 25 فرودگاه تحت مالكیت شركت فرودگاه‌ها در این عملیات به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خدمت‌رسانی خواهند كرد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا