مدیر رادیو اربعین گفت: از هفته گذشته فرستندههای ما در نجف و كربلا فعال هستند و صدای رادیو اربعین در كشور عراق روی موج 95.5 شنیده میشود.
جواد تشكری، سخنگوی ستاد مركزی اربعین و مدیر رادیو اربعین درباره اعزام گزارشگران این شبكه به كشور عراق گفت: گزارشگران ما در مسیرهای نجف، كربلا و مسیرهای نجف تا كربلا مستقر هستند. در این مسیرها استودیوی ثابت داریم و تعدادی از گزارشگرانمان در حركت هستند و موكب به موكب گزارشهای خود را ارسال میكنند. حتی دو استودیوی فعال در مسیر نجف تا كربلا در كنار عمودهای 1080 و 1120 داریم.
تشكری ادامه داد: همچنین خبرنگاران ما در پایانههای مرزی از جمله فرودگاه امام خمینی (ره) در ترمینال سلام، مهران، شلمچه، چذابه، خسروی، باشماق و تمرچین با رادیو اربعین در ارتباط هستند. در كاظمین و سامرا هم خبرنگاران مستقر هستند.
مدیر رادیو اربعین درباره سیگنالدهی این رادیوی فصلی در كشور عراق توضیح داد: از هفته گذشته فرستندههای ما در نجف و كربلا فعال هستند و صدای رادیو اربعین در كشور عراق شنیده میشود. ما به زائران پیشنهاد میكنیم، از بستر ایرانصدا رادیو اربعین را دنبال كنند؛ چراكه پایینترین ترافیك اینترنتی را دارد و به وضوح صدا شنیده میشود.
وی در پاسخ به این سوال كه از طریق افام چه موجی را دنبال كنند، بیان كرد: ما در كشور عراق روی موج 95.5 شنیده میشویم و اگر طول موج دیگری اضافه شود، اطلاعرسانی خواهیم كرد.
تشكری درباره رسالت اصلی رادیو اربعین مبنیبر اطلاعرسانی به زائرانِ مراسم پیادهروی اربعین گفت: ما به صورت 24 ساعته اخبار مربوط به اربعین را اطلاعرسانی میكنیم. از آنجایی كه بنده سخنگوی ستاد مركزی اربعین هستم و در مركز مانیتورینگ تصاویر زنده پایانههای مرزی را دارم؛ اگر ازدحام یا مشكلی پیش بیاید، همان لحظه اطلاعرسانی میكنیم. با همه كمیتهها و مسئولین هجدهگانه ستاد مركزی اربعین در ارتباط هستیم و یكسره اطلاعرسانی از آن كمیتهها انجام میشود.
سخنگوی ستاد مركزی اربعین درباره بیشترین مطالبات زائران از رادیو اربعین خاطرنشان كرد: هرساله در هفتههای اول و دوم ماه صفر مسائل مردم درباره ثبتنام، اعزام، امور مربوط به حملونقل و گذرنامه است و این كمیتهها بیشتر درگیر هستند. بیشترین دغدغه مردم ثبتنام در سامانه سماح، دریافت ارز، دریافت گذرنامه زیارتی یا تمدید آن و دریافت بلیت اتوبوس و هواپیما برای تردد به سمت مرز است.