صدای جمهوری اسلامی ایران

سركنسول ایران در كربلا، گفت: به خواهرانی كه قصد شركت درراهپیمایی اربعین حسینی را دارند، توصیه می‌كنم كه از سفر انفرادی بپرهیزند و به صورت دسته جمعی در این راهپیمایی شركت كنند.

میرمسعود حسینیان، در مصاحبه با رادیو «اربعین» ، با بیان اینكه كشورعراق كم كم در حال آماده شدن برای برگزاری مراسم اربعین حسینی و پذیرایی از زائران آن است، تصریح كرد: از چهار الی پنج ماه پیش در سركنسولگری ایران در كربلا مقدمات كار برای استقبال از زائران اربعین حسینی آغاز شده است. كمیته‌های مختلف در این ارتباط تشكیل شده‌اند و همه تلاش ما این است كه كارها به نحو مطلوبی به پیش رود .
این دیپلمات ایرانی با بیان اینكه كمیته‌هایی مانند كمیته حمل و نقل‌، اسكان،‌ بهداشت، گمشدگان، امور اداری و... ایجاد شده است، گفت: ما مصرانه از زائران می‌خواهیم كه قوانین و مقررات را رعایت كنند و با این كمیته‌ها در صورت لزوم همكاری مناسب را داشته باشند تا سفرشان به نحو مطلوبی انجام شود.
وی همچنین با تاكید براینكه حتما زائران اربعین حسینی می‌بایست برای سفر به عراق از مراكز معتبر و قانونی ویزا دریافت كنند، در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: به خواهران توصیه جدی داریم كه از سفر انفرادی خودداری كنند، حتما دسته جمعی در این مراسم شركت كنند و در مجموعه‌ای باشند كه چند نفر آقا همراه آنها باشد.
حسینیان با تاكید بر اینكه زائران اربعین حسینی به شایعات توجه نكنند و حتما خبرهای مربوط به این راهپیمایی را از مراجع رسمی پیگیری كنند ، تصریح كرد: زائران از آوردن طلا و جواهر و وسایل ارزشمند با خود در این سفر خودداری كنند و اگر می‌بینند كه ضرروتی برای آوردن این وسایل دارند حتما در طول سفر مراقبت‌های لازم را از این وسایل داشته باشند.
سركنسول ایران در كربلا با بیان اینكه راهنمایانی در طول مسیر راهپیمایی برای راهنمایی زائران و گمشدگان حضور خواهند داشت، اظهار كرد : در هنگام دریافت ویزا برای زائران مشخص می‌شود كه از كدام مرز می‌توانند برای سفر به عراق استفاده كنند و مناسب است كه حتما زائران از مرزهای مشخص شده برای آنها عبور كنند، تا شاهد ازدحام در مرز مشخصی نباشیم.
وی با بیان اینكه اگر همراه خانواده‌ها افراد كهنسال و یا فرزندان خردسال در این راهپیمایی حضور دارند حتما برای آنها یك گردن آویز كه حاوی اطلاعات آنهاست، تهیه كنند تا اگر گم شدند از طریق این مشخصات بتوانیم به آنها كمك كرد، خاطر نشان كرد: سال گذشته هفت هزار گمشده ثبت شده در این مراسم داشتیم كه الحمدالله همه آنها پیدا شدند و به خانواده‌هایشان بازگردانده شدند.
حسینیان در ادامه گفت‌وگو با رادیو اربعین، با تاكید بر اینكه حتما افرادی كه دچار بیماری‌های خاص از جمله بیماری قلب و اعصاب هستند،‌ داروهای خود را همراه داشته باشند، ادامه داد: دولت عراق به شدت با حاملان مواد مخدر برخورد می‌كند و با توجه به اینكه قوانین جدیدی در این كشور برای مبارزه با مواد مخدر تهیه شده است، اگر كسی مواد مخدر همراه خود داشته باشد با آن برخورد شدیدی می‌شود و ما نیز نمی‌توانیم پیگیری چندانی برای وی بكنیم،‌ چرا كه متهم می‌شویم كه از یك كار غیر قانونی دفاع می كنیم .
سركنسول ایران در كربلا تاكید كرد : درعراق با متهمان مواد مخدر در ابتدا برخورد فیزیكی شدیدی می‌شود و بعد دادگاه تشكیل شده و آنها به اشد مجازات محكوم می شوند،‌ چرا كه در این كشور معتادان، بیمار محسوب نمی‌شوند بلكه از آنها به عنوان متهم یا مجرم یاد می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا